İnşaatçılar Devrek'te Düzenlenen İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

İnşaatçılar Devrek'te Düzenlenen İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

İnşaatçılar Devrek\'te Düzenlenen İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

İstanbul, İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgesinde faaliyet gösteren inşaat üreticileri, müteahhitler ve bayi temsilcileri Devrek’te düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

28.06.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgesinde faaliyet gösteren inşaat üreticileri, müteahhitler ve bayi temsilcileri Devrek'te düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde düzenlenen iftar yemeğinde İç Anadolu, İstanbul ve Batı Karadeniz bölgesinde faaliyet gösteren inşaat malzemeleri üreticileri, müteahhitler ve bayi temsilcileri bir araya geldi.

Devrek'te düzenlenen iftar yemeğinde misafirleri bir araya getirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden davet sahibi Kısmet Cin, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizin amacı inşaat malzemeleri üreticilerini, müteahhitleri, bayilerimizi ve inşaat ustalarını bir araya getirerek dayanışma, kaynaşma ve tanışmalarını sağlayarak sektörün ön plana çıkmasını sağlamaktır. Davetimize uzaktan ve yakından iştirak ederek bizleri onurlandıran siz değerli misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnşaatçılar Devrek'te Düzenlenen İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement