İnşaatın 3'üncü Katından Düşen İşçi Öldü - Son Dakika
Güncel

İnşaatın 3'üncü Katından Düşen İşçi Öldü

İnşaatın 3\'üncü Katından Düşen İşçi Öldü

Konya'da sıva yaparken dengesini kaybederek inşaatın 3'ncü katından yere düşen işçi, 47 yaşındaki Kıyas Kahraman öldü.

14.09.2014 10:11  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da dün saat 18.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi'ndeki bulunan 10 katlı apartmanda kurulu olan iskele üzerinde herhangi bir önlem almadan binanın dış cephesinde sıva yapan Kıyas Kahraman, dengesini yitirince 3'üncü kattan düştü. Kahraman, iş arkadaşları tarafından kanlar içinde yerde bulundu. İhbar üzerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan müdahale ardından Kahraman'ın öldüğünü belirledi. Kıyas Kahraman'ın iş arkadaşları ve olayı duyarak gelen yakınları sağlık ekiplerine tepki gösterdi. Kahraman'ın cenazesi Cumhuriyet Savcısının talimati üzerine otopsi için Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İNŞAATTA AKIMA KAPILAN İŞÇİ ÖLDÜ

Bu arada bir işçi ölümü de Kırşehir'de yaşandı. Çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılan ve ağır yaralanan 19 yaşındaki Serkan Aydın, tedavi gördüğü Kayseri'deki hastanede yaşamını yitirdi.

Kırşehir'in Bağbaşı Mahallesi'nde yapımı devam eden TOKİ inşaatında mermer işçisi olarak çalışan Serkan Aydın, kaçak bulunduğu öne sürülen yük asansöründe akıma kapıldı. Ağır yaralanan genç, çağrılan ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından yoğun bakıma alındı. Duran kalbi doktorların müdahalesiyle yeniden çalıştırılan Serkan Aydın, daha sonra Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Kayseri'ye getirildi. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bulunan piste inen helikopterden alınan yaralı genç, Erciyes Üniversitesi Acil Tıp Kliniği'ndeki müdahalenin ardından özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine gönderildi. Serkan Aydın, gece yarısı yaşamını yitirdi.

Talihsiz gencin cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edilerek, memleketi Diyarbakır'a götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnşaatın 3'üncü Katından Düşen İşçi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement