İnsiad Başkanı Ahmet Akıskalı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İnsiad Başkanı Ahmet Akıskalı Açıklaması

İnsiad Başkanı Ahmet Akıskalı Açıklaması

İslam aleminin sevgi ve kardeşlik gibi insani duyguları doyasıya yaşadığı ramazan ayında İsrail’in Gazze’ye karşı hunharca saldırısı karşısında büyük üzüntü duyduklarını dile getiren İnegöl Sanayici ve İş Adamları Derneği (İNSİAD) Başkanı Ahmet Akıskalı, ramazan sevincinin hüzne dönüştüğünü dile getirdi.

21.07.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İslam aleminin sevgi ve kardeşlik gibi insani duyguları doyasıya yaşadığı ramazan ayında İsrail'in Gazze'ye karşı hunharca saldırısı karşısında büyük üzüntü duyduklarını dile getiren İnegöl Sanayici ve İş Adamları Derneği (İNSİAD) Başkanı Ahmet Akıskalı, ramazan sevincinin hüzne dönüştüğünü dile getirdi.

Din kardeşlerimiz arasında yardımlaşma ve dayanışmanın, dinler arası hoşgörü ve anlayışın doruğa ulaştığı, inanan insanların bir karıncayı dahi incitmemek için uğraş verdiği bu kutlu zaman diliminde İsrail'in masum insanların üzerine bomba yağdırması yürekleri dağladığını belirten Akıskalı, Gazze'de yaşanan katliamlar nedeniyle ramazan sevinçlerinin hüzne dönüştüğünü söyledi. İsrail tarafından kadın, çocuk, yaşlı demeden masum insanların öldürülmesini hiçbir vicdanın kabul edemeyeceğine vurgu yapan Başkan Akıskalı, "Bu vahşete karşılık dünya devletlerinin ilgisizliği bir yana, muhasara altında tutulan, kaçacak, sığınacak yerleri dahi olmayan Gazze halkının üzerine bomba yağdıran zalimden yana olmaları üzüntümüzü katlıyor. Yaşanan elim hadiseler karşısında duadan ve sözlü tepkiden öte bir yaptırım gücümüzün olmayışı da, bizi bir kere daha kahrediyor" dedi.

Bu vahşetin, katliamın biran önce sona ermesi için, bol bol dua etmek gerektiğini ifade eden Akıskalı "Bu vahşette kurban olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize acil şifa, yakınlarına ve tüm Filistin halkına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnsiad Başkanı Ahmet Akıskalı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement