Instagram, Fitnessçi Kadının Hesabını Müstehcenlik Sebebiyle Kapattı - Son Dakika
Dünya

Instagram, Fitnessçi Kadının Hesabını Müstehcenlik Sebebiyle Kapattı

Sosyal paylaşım platformu Instagram, 1 milyona yakın takipçisi olan fitness ikonu genç kadının hesabını, paylaştığı videonun fazla açık olması gerekçesiyle kapattı.

28.10.2016 15:40  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Instagram, Brittany Perille Yobe'un hesabından paylaştığı hamile karnını gösterdiği kısa video sonrası geçici olarak fenomen kadının hesabını kapattı.

INSTAGRAM'A FAZLA GELDİ

27 yaşındaki fitness tutkunu Brittany, şubat ayında ilk bebeğini dünyaya getirmeyi bekliyor. Instagram'ın hesabını askıya alması üzerine genç kadın: "Spor salonlarında çalışmaların sırasında çekilen, sporcu sütyeni ve yoga pantolonları giyindiğim birçok egzersiz videosu paylaştım. Fakat bu sefer farklıydı. Anneliğe hazırlanan yeni bedenimi paylaştığım ilk videoydu. Sanırım altı aylık göbeğim, Instagram'ın kaldırabileceğinden fazla geldi." sözlerini dile getirdi.

HESABINDAN PARA KAZANIYOR

Brittany, geçtiğimiz nisan ayında hamilelik öncesi bir fotoğrafını Instagram'ın uyarısı sonrasında kaldırmıştı. Lakin bu sefer hesabı geçici olarak kapatıldı. Fitness tutkunu kadın, antrenman rehberlerini pazarlayarak ve sponsorluklar sayesinde Instagram hesabı üzerinden gelir elde ediyor. Hesabı tekrar erişime açılan Brittany, antrenman rehberlerinin satışının zarara uğradığını ifade etti.

Instagram, Fitnessçi Kadının Hesabını Müstehcenlik Sebebiyle Kapattı

Son Dakika Dünya Instagram, Fitnessçi Kadının Hesabını Müstehcenlik Sebebiyle Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement