Instagrammer Sena Sever'in tarzı ve tesettür kombin önerileri - Son Dakika
Moda

Instagrammer Sena Sever'in tarzı ve tesettür kombin önerileri

Instagrammer Sena Sever\'in tarzı ve tesettür kombin önerileri

Sosyal medya mecralarından biri olan Instagram, artan kullanıcı sayısııyla beraber bazı hesapların daha fazla takipçiye ulaşmasını da sağlamıştır. Instagrammer adı verilen geniş takipçili kişilerden biri olan Sena Sever beğenilen tarzı ile büyük beğeni topluyor. Instagrammer Sena Sever'in tarzı ve tesettür kombin önerileri...

24.12.2020 12:35  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla büyük beğeni toplayan Sena Sever, tesettür giyime özel kombin önerileri ile moda ikonu haline geldi. Yaklaşık 7 yıldır aktif olarak kullandığı Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarla moda dünyasında geniş yankı uyandıran ünlü Instagrammer, muhafazakar giyimin dinamiklerine uygun kombin önerileri ile bayanlara giyim fikirleri sunuyor. İşte, Sena Sever'in en özel ölçülü giyim tavsiyeleri...

SENA SEVER'İN TARZI VE TESETTÜR KOMBİN ÖNERİLERİ

Sosyal medya ile adından söz ettiren başarılı isimlerden biri olan Sena Sever, ölçülü giyimin önemine her zaman dikkat çekiyor. Tesettür giyime dair parçalar bulmak çok zorken son yıllarda ölçülü giyim dikkate alınarak üretilen tesettür giyim markaları sayesinde büyük festivallerde yapıldı.

Kombinleriyle büyük beğeni toplayan Sena Sever, monokrom uyumu genellikle tercih ediyor. Kombinlerinde öne çıkan parça genellikle bir ürün oluyor. tasarımlarıyla yapılabilecek en güzel monokrom kombinleri Sena Sever'in tercihleri arasında yer alıyor. Ölçülü giyimi destekleyen tesettür kombinlerinde kimi zaman , kimi zaman tunik pantolon olarak tercih edilse de elbiseler ve jileler de sezonun trendleri arasında yer alıyor.

Ölçülü giyimi her zaman vurgulayan Instagrammer Sena Sever, tesettür kombinlerini bu çerçevede oluşturuyor ve takipçilerine bu şekilde sunuyor. Genç kitlelerin beğenisini toplarken aynı zamanda onlarla yakın ve duygusal bir bağ da kuruyor.

Yaklaşık 100 bin takipçiye ulaştıktan sonra ilk olarak eşarp ve şal tasarımlarını takipçileriyle paylaşan ve satış yapan Sena Sever, daha geniş kitlelere ulaştı. Sponsorluk alarak paylaştığı tesettür kombinleri de beğeni toplamaya devam ediyor.

Günlük giyim, tesettür, minimal giyim başlıklarını ölçülü giyim altında toplayan ve en güzel örnekleri sunan Sena Sever, sosyal medya hesaplarında günlük hayatından da kesitler sunuyor.

Son Dakika Moda Instagrammer Sena Sever'in tarzı ve tesettür kombin önerileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi
    17 Nis Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi

    Justin Bieber'ın eşi Hailey Bieber, kendi cilt bakım markası Rhode için yaptığı son fotoğraf çekiminde göz alıcı bir elmas yüzük sergiledi. Hailey, Instagram Hikayeleri'nde Rhode ürünlerini tanıtırken, fotoğrafta dikkat çeken unsur olan yüzüğüyle ilgi çekti. Hailey ve Justin'in ilişkilerinde yaşadıkları zorluklar hakkındaki dedikoduları yatıştırmak amacıyla paylaşılan fotoğraf, çiftin evliliklerini kurtarmak için çalıştıklarını gösteriyor.

  • Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti
    15 Nis Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti

    Venezuela güzellik kraliçesi Wilevis Brito, çene ve dudak üzerine yapılan ameliyat sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Brito, Arjantin'e göç etmiş ve bir güzellik yarışmasında ikinci olmuştu.

  • Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu
    10 Nis Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu

    Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin ekibi, Cannes'a gitti. Dizide Nilay rolünü oynayan Feyza Civelik'in tercih ettiği pembe mini elbisesi ise hiç beğenilmedi.


Advertisement