Inter Beraberliğe Abone - Son Dakika
Spor

Inter Beraberliğe Abone

Serie A’da Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Inter, sahasında ağırladığı Bologna ile 2-2 berabere kaldı ve üst üste 3. beraberliğini almış oldu.

06.04.2014 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serie A'nın 32. haftasında Inter, sahasında Bologna'yı konuk etti. Maçta iki kez öne geçen ev sahibi ekip, üstünlüğünü koruyamayınca sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Maça hızlı başlayan Inter, Icardi'nin 6. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Cambiasso, Palacio ve Ranocchia ile pozisyonlar bulan Inter farkı artıramadı. Oyuna denge getiren Bologna, 35'te Pazienza ile beraberliği yakaladı. İlk yarının kalan dakikalarında başka pozisyon olmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıya iki ekip de kontrollü başladı. Orta saha mücadelesine dönen karşılaşmada Inter, 63. dakikada Icardi ile 2-1 öne geçti. Bu gole 8 dakika sonra Kone ile cevap veren Bologna 2-2 ile maçta bir kez daha beraberliği sağladı. Beraberliğin ardından oyunu rakip yarı sahaya yıkan Inter, üst üste girdiği pozisyonlardan sonuç alamazken, 84. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Diego Milito, penaltıyı kaçırınca Inter üstünlüğü yakalama şansını kaybetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi.

Üst üste 3. beraberliğini alan Inter puanını 50 yaptı. Düşmeme mücadelesi veren Bologna ise 27 puanda kaldı.

Inter-Bologna karşılaşmasının detayları için tıklayın

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Inter Beraberliğe Abone - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement