Inter, Borçları Nedeniyle Alex Telles'i Alamayabilir - Son Dakika
Spor

Inter, Borçları Nedeniyle Alex Telles'i Alamayabilir

Inter, Borçları Nedeniyle Alex Telles\'i Alamayabilir

Inter'in bu sezon transfere harcanan ücretler hariç 90 milyon euroluk açığı çıktı. İtalyan kulübü, Alex Telles'in satın alma opsiyonunu kullanmayabilir.

26.09.2015 13:25  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya'nın Inter Kulübü'nün, geçtiğimiz sezona dair mali bilançosu ortaya çıktı. Buna göre Inter'in 90 milyon euroluk bir kayıp yaşadığı belirlendi. Başkan Eric Thohir'in Milano'da bütçeye imzayı attığı bildirildi.

SIKINTI BÜYÜYECEK

1 Haziran 2014 ile 30 Haziran 2015 arası dönemi kapsayan periyotla ile rakamın kulüp açısından büyük sıkıntı yaratacağına dikkat çekildi. UEFA ile mali konularda başı belada olan ve Avrupa arenasına katılım paylarının bir bölümüne mayıs ayında tedbir koyulan mavi-siyahlı ekibin bu sezon daha büyük sıkıntılarla karşılaşacağı belirtildi.

YENİ TRANSFERLERİN MASRAFLARI BİLANÇOYA DAHİL DEĞİL

Üstelik açıklanan rakamlara bu sezon yapılan birçok önemli transfer de dahil değil. Ciddi paralar karşılığında transfer edilen Kondogbia, Jovetic ve Perisic gibi isimlere harcanan miktarların da eklenmesiyle durumun hayli sıkıntılı bir hal alacağı vurgulandı.

HAZİRANDA BİLE ALAMAYABİLİRLER

İtalyan ekibinin içine girdiği mali açıdan sıkıntılı sürecin Galatasaray'ı da etkileyebileceğine dikkat çekildi. 8.5 milyon euro satın alma opsiyonu karşılığında Alex Telles'i kiralık olarak kadrosuna katan Milano ekibinin bu durumda değil ocakta, haziranda bile bu opsiyonu kullanarak, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katma girişiminde bulunmasının zor hale geldiğine dikkat çekildi.

Son Dakika Spor Inter, Borçları Nedeniyle Alex Telles'i Alamayabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gs: Gs fiyat dussun hayati kurtulsun bu kadar basit... 5 1 Yanıtla

Advertisement