Inter ile Anlaşan Caner Erkin, Fenerbahçe'de Oynamak İstiyor - Son Dakika
Spor

Inter ile Anlaşan Caner Erkin, Fenerbahçe'de Oynamak İstiyor

Inter ile prensipte anlaşan Caner Erkin, Fenerbahçe'yle sözleşme uzatma ihtimali sebebiyle İtalyan ekibine hala imza atmadı.

22.05.2016 14:42  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Caner Erkin'in aklı fikri Fenerbahçe'de... Galatasaray derbisi öncesinde kampta yaşanan olaylar nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan tecrübeli oyuncu daha sonra özür dilemesine rağmen affedilmemişti. Milli futbolcu bu süre içerisinde Mancini'nin çalıştırdığı İtalyan devi İnter ile anlaştı fakat resmi imzayı hala atmadı.

İMZAYI GECİKTİRİYOR

İtalyan kulübünün imza için artık baskı yapmaya başladığı öğrenilirken, Caner'in hala Fenerbahçe'de devam etme hayali kurduğu ve bu yüzden imzayı sürekli geciktirdiği öğrenildi. Özellikle son FFP kısıtlamalarının ardından Caner'in, İnter'i ne kadar daha bekleteceği merak ediliyor. Oyuncu ve İnter arasında bu olay dışında hiçbir pürüz bulunmuyor.

SADECE 13 MAÇ OYNADI

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu, bu sezon istediği kadar forma şansı bulamadı. Formasını Hasan Ali Kaldırım'a kaptıran ve bu duruma sezonun ikinci yarısındaki Galatasaray derbisi öncesi isyan ederek Pereira'yla tartıştığı için kadro dışı bırakılan Caner, bu sezon sadece 13 maçta ter döktü. Sarı- Lacivertliler'le 6. sezonunu geçiren ve en az forma şansı bulduğu dönemi yaşayan 28 yaşındaki futbolcu, kötü bir sezonu geride bıraktı.

Inter ile Anlaşan Caner Erkin, Fenerbahçe\'de Oynamak İstiyor

Son Dakika Spor Inter ile Anlaşan Caner Erkin, Fenerbahçe'de Oynamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Çerkez: fizana kadar yolu var. En önemli maç arifesinde feneri satan adamdır caner. nereye isterse gitsin. 12 8 Yanıtla
  • Turan: Yemedi orda oynayamayacağını anladı korktu gidemedi 5 6 Yanıtla
  • Tc: Gitmesin Caner sonra Adam arıyoruz 8 2 Yanıtla
  • Cinali Yıldırım: Caner işini bilir. 7 2 Yanıtla
  • bozok66: nereye gidiyorsa gitsin kişiler değil kurumlar aslolan ne canerler geldi geçti bize lazım değil 5 3 Yanıtla
  • end: bizim futbolcular düdüklerini ancak türkiyede öttürüyor..niye türkiyeden rahat yer mi var antremandan sonra gece kulüplerine ye iç......disiplin yok avrupada o kadar disipline dayanamıyorlar....azim ve mücadele zayıf....milli takımda öyle..gol yiyince atak yapmaya başlıyor...1-2 gol atınca disiplin denen bişey kalmıyor...gevşiyorlar..aslanım seni türkiye paklar.... 2 2 Yanıtla
  • murtaza: caner erkin chalsede oynasa kendini gösterir 0 0 Yanıtla
  • rambo: caner gitme ama niye gitme sen orda oynayamassin 0 0 Yanıtla

Advertisement