Inter Ne Yapsa Olmuyor: 2-2 - Son Dakika
Spor

Inter Ne Yapsa Olmuyor: 2-2

Inter Ne Yapsa Olmuyor: 2-2

Livorno deplasmanında 0-2 öne geçen Inter, rakibine puan kaptırdı ve galibiyetsiz geçen maçlarına bir yenisini daha ekledi.

01.04.2014 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir zamanlar İtalya'da fırtına gibi esen Inter Milan, eski günlerini mumla aramaya devam ediyor.

Livorno deplasmanında 3 puan parolasıyla sahaya çıkan mavi siyahlılar ilk yarı sahada tartışmasız tek üstün taraftı. Icardi ve Palacio ile iki net fırsattan yararlanamayan konuk ekip 37. dakikada Hernanes'in golüyle 0-1 öne geçti. Brezilyalı bu golün ardından Palacio'ya bir tane de alda at dercesine pas verdi ancak Palacio 39. dakika bulduğu bu fırsatı değerlendiremedi.

İlk yarının son anlarına doğru ise Cicero'nun asistinde Palacio bu sefer topu ağlara göndermeyi başardı ve Inter'i devreye 0-2 önde soktu.

İkinci yarının başlarında da oyunu kontrol eden Inter, 54. dakikada Greco'nun pasında Pualinho'nun Handanovic'i avlamasıyla bir anda şoka girdi. Bu beklenmeyen golün ardından Livorno atağa geçti. 80'li dakikalara kadar baskı altında kalan Inter, skoru korumaya oynadı. Ancak Innocent Emeghara ev sahibi adına 85. dakikada sahneye çıktı ve skora dengeyi getirdi.

Maçın son anlarında gol arayan taraf Inter olduysa da skor değişmedi ve Livorno 2-2'lik beraberliği kopardı. Inter bu skorla bir kez daha 4. Fiorentina'ya yetişme şansını tepti. Mavi siyahlılar tam 3 maçtır kazanamıyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Inter Ne Yapsa Olmuyor: 2-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement