Inter Taraftarı Icardi'yi Yerden Yere Vurdu - Son Dakika
Spor

Inter Taraftarı Icardi'yi Yerden Yere Vurdu

Inter taraftarları, Icardi'nin yeni kitabındaki ifadeleri nedeniyle bildiri yayınladı, maçta pankart açtı. Başkan Yardımcısı Zanetti, "Kaptanlığı alabiliriz." dedi.

16.10.2016 17:01  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Inter taraftarları ile takımın yıldızı Mauro Icardi arasında büyük bir savaş patlak verdi. Inter'in taraftar grubu Curva Nord, otobiyografisindeki ifadeleri nedeniyle Arjantinli oyuncu için bir bildiri yayınladı ve kaptanlığı bırakıp gitmesi yönünde çağrı yaptı.

Curva Nord'un bildirisinde, "Bu kitap saçma, yalan ve korkunç. Icardi genç bir salak. Böyle bir insan kaptan olmayı hak etmiyor" ifadeleri yer aldı. Öte yandan Curva Nord, Cagliari maçında Icardi için "Sen adam değilsin. Sen kaptan değilsin. Sen bir b.k değilsin" yazılı bir pankart açtı.

SAVAŞA NEDEN VEREN SÖZLER VE ÖZÜR...

Icardi kitabında, taraftarların kendisine tepki gösterdiği bir maç sonrasında, soyunma odasında arkadaşlarına "Arjantin'den kiralık katiller getirerek onların işini bitiririm" dediğini aktarmıştı.

Arjantinli oyuncu, Instagram'dan yaptığı açıklamada taraftarlardan özür dilerken; "Şaşkın ve üzgünüm. Olay sonrasında yaşananları özetlemek istemiştim. Oluşan kaos nedeniyle hayal kırıklığı yaşıyorum. Taraftarları hedef almak istememiştim. Kaptanlık benim bir rüyanın gerçekleşmesinin sembolü. Gol atarsam koşacağım kişiler sizlersiniz. Inter'i seviyorum ve beni ıslıklasanız bile; sizin benim için ne kadar önemli olduğunuzu, size ne kadar saygım olduğunu anlamanızı istiyorum. Kaptanlık için tek bir şey söyleyeceğim, Inter'in arkasında durun, her zaman olduğu gibi. Benim ve takım arkadaşlarımın size ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

INTER'DEN AÇIKLAMA: "KAPTANLIĞI ALABİLİRİZ"

Yaşanan bu gerginliğin ardından Inter Başkan Yardımcısı Javier Zanetti'den flaş bir açıklama geldi.

Zanetti, Icardi'den kaptanlığın alınabileceğini kaydederken; "Maalesef bir karar alacağız. Taraftarlar bizim için en önemli şey. Hepimiz onlara saygı duymak zorundayız. Kulüp için çalışan bir insan için yapılan bu hareketi kabul edemeyiz. Konuşacağız ve ne olacağını göreceğiz. Kaptanlık ile ilgili sonra konuşacağız" diye konuştu.

(Sporx)

Inter Taraftarı Icardi\'yi Yerden Yere Vurdu

Son Dakika Spor Inter Taraftarı Icardi'yi Yerden Yere Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement