Inter, Wolfsburg Karşısında Mucize Arıyor - Son Dakika
Spor

Inter, Wolfsburg Karşısında Mucize Arıyor

Inter, Wolfsburg Karşısında Mucize Arıyor

Inter, ilk maçta 3-1'lik skorla boyun eğdiği rakibini sahasında konuk ediyor.

18.03.2015 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde Inter, ilk maçta 3-1'lik skorla boyun eğerek çeyrek final yolunda önemli bir avantaj kaybettiği rakibi Wolfsburg'u sahasında konuk ediyor.

Son haftalarda kötü sonuçlar alan Inter, ligde de oynadığı son üç maçta galibiyet yüzü görememişti.

Inter'in turu geçebilmesi için rakibini gol yemeden iki farklı skorla veya en az üç farklı skorlarla mağlup etmesi gerekiyor.

Kritik mücadele öncesinde Inter'in ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Lukas Podolski statü gereği bu maçta forma giyemeyecek. Öte yanan Jonathan ve Nagatomo'nun sakatlıkları ise devam ediyor.

İlk maçta aldığı sonuçla çeyrek final yolunu yarılayan Wolfsburg ise Bundesliga'da bu sezon şu ana kadar sergilediği performansla oldukça dikkat çekti. UEFA Avrupa Ligi'nin de iddialı ekipleri arasındalar.

Konuk ekipte sarı kart cezalısı olan Naldo'nun yanısıra sakatlığı devam eden Aaron Hunt bu karşılaşmada görev alamayacak.

MUHTEMEL 11'LERInter: Handanovic, D'Ambrosio, Ranocchia, Jesus, Santon, Guarin, Medel, Hernanes, Kovacic, Icardi, PalacioWolfsburg: Benaglio, Vierinha, Klose, Knoche, Rodriguez, Guilavogui, Gustavo, Caligiuri, De Bruyne, Schürrle, Bas Dost

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Inter, Wolfsburg Karşısında Mucize Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement