İnteraktif e-dergi MorhipoMAG, Şubat Sayısında Sevgi Dolu - Son Dakika
Güncel

İnteraktif e-dergi MorhipoMAG, Şubat Sayısında Sevgi Dolu

İnteraktif e-dergi MorhipoMAG, Şubat Sayısında Sevgi Dolu

Yüzlerce markanın binlerce ürününü aynı çatı altında sunan morhipo.com'un yenilikçi sürprizler ve ilgi çekici konularla dolu e-dergisi MorhipoMAG, Şubat ayını Sevgi ayı ilan etti.

06.02.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzlerce markanın binlerce ürününü aynı çatı altında sunan morhipo.com'un yenilikçi sürprizler ve ilgi çekici konularla dolu e-dergisi MorhipoMAG, Şubat ayını Sevgi ayı ilan etti. Yılın en kırmızı ayına özel olarak kadınların klasik siyah elbise sevgisi, mücevher sevgisi, erkeklerin futbol sevgisi, çocukların oyuncak sevgisi gibi herkesin kendinden bir parça bulacağı konulara yer verilen MorhipoMAG üzerinden yapılacak her alışverişte kargo bedava+%10 indirim fırsatı morhipo.com üyelerini bekliyor.

Türkiye'de ilk defa yeni sezon ürünlerini ve özel kampanyaları aynı adreste buluşturan morhipo.com, renkli ve zengin morhipo dünyasını sayfalarına taşıyan e-dergi MorhipoMAG'in Şubat sayısını Sevgi'ye adadı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nün kutlandığı Şubat ayında morhipo.com, tek bir gün kutlama yapma geleneğini bozarak Sevgililer Günü'nü tek bir güne değil tüm aya yayıyor. Şubat ayını Sevgi ayı ilan eden alışveriş sitesi bu ayı sevdikleriyle yani üyeleriyle kutluyor. Dergiden yapılacak her alışveriş için Kargo bedava+%10 İndirim fırsatı morhipo.com üyelerini bekliyor.

MorhipoMAG Şubat sayısında sevgililere özel hediye önerilerin yanı sıra sevginin her haline yönelik konular işleniyor. Kadınların klasik siyah elbise sevgisi, mücevher sevgisi, erkeklerin futbol sevgisi, çocukların oyuncak sevgisi gibi herkesin kendinden bir parça bulacağı dergide gelmiş geçmiş en beğenilen kült aşk filmlerine dair sayfalar dikkat çekiyor. MorhipoKampüs sayfalarında Sevgi Ayı için üniversite öğrencilerinin instagram dünyalarına konuk olunurken, morhipo çalışanları da renkli fotoğraflarla bu sayfalarda yerini alıyor. İndirimden al sezonda kullan öneri sayfası da göze çarpan konular arasında. Black by Hande Ataizi koleksiyonu 12 klasik ve elagan parçası ile kadınların "little black dress" aşkına farklı bir boyut getiriyor.

Bakarken resimlerin ve ürünlerin değiştiği, diğer e-dergilerden farklı olarak html 5 formatında hazırlanan interaktif bir dergi olan MorhipoMAG'in Genel Yayın Yönetmenliği'ni İlkin Kurt üstlenirken, deneyimli gazeteci Nurcan Akad Yayın Danışmanı olarak katkı sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnteraktif e-dergi MorhipoMAG, Şubat Sayısında Sevgi Dolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement