İnternet Kafelere Denetim - Son Dakika
Yerel

İnternet Kafelere Denetim

Gaziantep’te polis ekipleri tarafından intirnet kafe salonlarına yönelik yapılan denetimlerde 5 işyeri hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

15.06.2015 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından intirnet kafe salonlarına yönelik yapılan denetimlerde 5 işyeri hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İnternet kafe ve salonlarının yükümlülüklerini yerine getirmesi, kurallara uyulması ve okul çağındaki 18 yaşından küçüklerin psikolojik ve fizyolojik gelişimine olumsuz etki eden oyunların oynatılmasının önüne geçilmesini sağlamak amacıyla, Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerince 8-14 Haziran 2015 tarihleri arasında 24 internet kafe ve salonu, Yaşı Küçük Çocuk Bulundurmak, 4207 Sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun, Ruhsatsız Faaliyet Göstermek, Pornografik Siteler, Uyarıcı Levha Bulundurmamak, Farklı Adreste Faaliyet Göstermek ve Müstecir/Mesul Müdürün İşyerinde bulunmaması gibi konulardan denetlenmiştir. Yapılan denetlemeler sonucunda 5 internet kafe salonuna işlem yapılmış, tanzim edilen yasal işlem tutanakları gereği için kaymakamlıklara ve belediyelere gönderilmiştir" denildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnternet Kafelere Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement