İstanbul Caddelerinde Araçlarıyla Makas Atan İki Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Caddelerinde Araçlarıyla Makas Atan İki Kişi Yakalandı

İstanbul Caddelerinde Araçlarıyla Makas Atan İki Kişi Yakalandı

İstanbul'da karayolunda aşırı hızla giderken attıkları makaslarla, diğer araçlara korku salan ve çektikleri bu görüntüleri internette yayınlayan iki kişi yakalandı.

04.04.2016 16:03  Güncelleme: 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da karayolunda aşırı hızla giderken attıkları makaslarla korku yaratan görüntüleri sosyal medya hesaplarında yayılan Harun T., ile görüntüleri çektiği öğrenilen Ünal T., polis ekipleri tarafından yakalandı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde haklarında işlem yapılan şüpheliler kendilerini "İnternetteki görüntüler eski görüntülerdi. Artık kimsenin hayatını tehlikeye atmıyoruz." diyerek savundular. Şüphelilerin daha önce de benzer suçlardan gözaltına alındığı ve haklarında işlem yapıldığı öğrenildi.



ARAÇLAR ARASINDA MAKASLAR ATARAK İLERLİYORLAR

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler internet ortamında yayılan görüntüler üzerine soruşturma başlatmıştı. Görüntülerde otoyollarda hızla giden, emniyet şeridini ihlal eden ve araçlar arasında makas atarak ilerleyen otomobili kullanan Harun T., ile görüntüleri çektiği tespit edilen Ünal T.'yi gözaltına aldı.

470 LİRA PARA CEZASI

Gayrettepe'de bulunan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde haklarında işlem yapılan Harun T.'ye 'Tehlikeli araç kullanmak', 'Emniyet Şeridini ihlal etmek' ve 'Trafik kurallarına uymamak' maddelerinden toplam 470 lira para cezası kesildiği öğrenildi. Bu cezalar karşılığında Harun T.'nin ehliyetine 60 ceza puanı yüklenmiş oldu. Ayrıca şüpheli hakkında karayolunda trafiği tehlikeye düşürmek suçlarını düzenleyen TCK'nın 179/2 maddesi gereği işlem yapıldığı belirtildi. Bu suçun karşılığı olarak 6 ay ile 2 yıl arasında hapis cezası gerekiyor.



GÖRÜNTÜLERİN ESKİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİLER

Emniyet Müdürlüğü'nden çıkışta basın mensuplarına konuşan Harun T., görüntülerin eski olduğunu iddia etti. Daha önce de birçok kez polis tarafından yakalandıkları öğrenilen şüphelilerden Harun T., "Bu görüntüler eski görüntüler. Onlarla ilgili hakkımızda işlem yapılmıştı. O zamandan beri kimsenin hayatını tehlikeye atmıyorum. " dedi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler Kurtköy, Yenişehir polis karakoluna gönderildiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Caddelerinde Araçlarıyla Makas Atan İki Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • HASTÜRK: ÜNAL TURAN VE HARUN TAŞTAN BAKMAYIN BÖYLE OLDUĞUNA ÇOK KRAL ABİLERDİR . FARZETKİ BU AŞKI YASAMADIK HİÇ 8 8 Yanıtla serdar talak: kral olmus kara kolda abi abi diyo polislere 13 0
  • İ: Maganda bunlar ellerinden ehliyetlerini alacaksın dahada vermiyeceksin 8 0 Yanıtla
  • Bunlari vatandaş usulü cezalandirmali: Adamlar siritiyor zaten para gani belli. Ceza caydirici olmazsa böyle gülerler 6 0 Yanıtla bilmiyorsun: konuşanda para yok. para diğer kısa boylu olanda. 0 0
  • Bir dost: Bu adamlar ünal turan ile harun taştan gir face e onlarca böyle videolari var şehir içinde boş işlerle uğraşıyor haber siteleri her ay bir video çıkarın haber yapın o zaman 4 0 Yanıtla
  • Bahar: Kameraları görünce nasıl da Şekil yapmaya Çalışıyor kro. Çok komik tipler 4 0 Yanıtla
  • Fikret beyaz: bunları 470 tl para cezasıyla bırakırsan emsal olur 470 tl cebine koyan bu suçu işler ve yakalanıncada paran kadar konuş kes cezamı gideyim der.bence 2 yıl yatarı olmalı bu suçun 3 1 Yanıtla
  • Yalı: Tip kaymış. Kendi kayık. Bunlar odun istiyor 3 0 Yanıtla
  • Vatandas: Bunlar bi gebersin bide motorsikletcilerin bazilari anında arabanın dibinde bitiveriyorlar sağ Sol yapmak bide insana bom bom bakmak kendilerini nimetten saniyorlar 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi
    12:03 Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi

    Türkiye Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından her yıl düzenlenen 'Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın Ardahan elemeleri, 16 Nisan 2024 Salı günü Ardahan Öğretmenevinde yapıldı. Çıldır İlkokulu öğrencileri, Çıldır ilçesini temsilen turnuvaya katıldı. Turnuva sonunda Mangala oyununda Tülin Ceren Koca ve Q-bitz oyununda Fatih Baydar isimli öğrenciler, il birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

  • Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı Seçimi Sonuçlandı
    12:03 Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı Seçimi Sonuçlandı

    31 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde, CHP adayı Serkan Akbudak Meclis Başkanı olarak seçildi. Seçim sonucunda CHP'nin üye sayısı 7'ye yükseldi.

  • Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı
    12:01 Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı

    Burdur'da Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen kaza sonucu, kavşağa kontrolsüz giren iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, polis karakolunun istinat duvarına çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    12:01 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcu maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Hırsızlar, çaldıkları altınlarla çalıntı araçla kaçtı. Polis, şüphelileri aramaya devam ediyor.

  • Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti
    12:00 Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti

    Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Macaristan Kütahya Fahri Konsolosu İsmet Güral ile birlikte Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti. Vali Işın, Büyükelçi Matis'i Kütahya'da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

  • Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi
    12:00 Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi

    Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, merkez binada görev yapan personelle bir araya gelerek hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Kotan, personelden işlerini layıkıyla yapmalarını istedi ve tasarruf tedbirleri alacaklarını belirtti.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohum Fidelerini Üreticilere Hibe Etti
    11:59 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohum Fidelerini Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından üretilen atalık yerli tohum fideleri, üreticilere hibe edildi. Dağıtım etkinliğine Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de katıldı.


Advertisement