İnternetten Tanıştılar, Engellileri Kaldırdılar - Son Dakika
Yaşam

İnternetten Tanıştılar, Engellileri Kaldırdılar

İnternetten Tanıştılar, Engellileri Kaldırdılar

Tokat’ın Niksar ilçesinde bedensel engelli çift evlenerek bir engeli daha ortadan kaldırdılar.

19.08.2014 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde bedensel engelli çift evlenerek bir engeli daha ortadan kaldırdılar.

İki yıl önce internette tanışan çift ilişkilerini görkemli bir düğünle taçlandırdı. Niksar Belediyesi'nde ilan bürosu memuresi olarak görev yapan 40 yaşındaki Fatma Kenç, kendisi gibi bedensel engelli olan ve Konya'da akülü sandalye tamir bakım servisi bulunan 40 yaşındaki Ali Erkeç ile hayatını birleştirdi.

Niksar Bedensel Engelliler Derneği (NİKBED) kurucu üyesi de olan Fatma Kenç, aradığı mutluluğu bulduğunu söyleyerek tüm engellilere de böyle bir mutluluğu tatmaları dileğinde bulundu.

Fatma ve Ali çiftinin düğünü, Niksar Adliyesi önünde NİKBED yönetici ve üyeleri ile birlikte Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, eski Belediye Başkanı Duran Yadigar ve sevenlerinin katılımı ile yapıldı.

Engelleri aşarak evlendiklerini ifade eden damat Ali Erkeç, "Çok mutluyuz evleniyoruz. Bundan sonra da bütün engelleri beraber aşacağız" dedi.

Bedensel engeli olan ve Tokat'tan Konya'ya gelin gitmeyi kabul eden Fatma Kenç de, çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu: "İnşallah Allah mutluluğumuzu daim eder. İnşallah bir ömür boyu birbirimize maddi manevi destek olup birbirimize dayanarak hayata tutunmaya çalışacağız. Biz engelleri aştık darısı diğer engellilerin başına."

NİKBED Başkanı Adnan Ünsal ise bu yıl içerisinde iki engelli düğünü gerçekleştirdiklerini belirtti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İnternetten Tanıştılar, Engellileri Kaldırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement