İntihar Edeceğini Sosyal Medyadan Duyurdu - Son Dakika
Güncel

İntihar Edeceğini Sosyal Medyadan Duyurdu

İntihar Edeceğini Sosyal Medyadan Duyurdu

Sivas'ta bir kişi, intihar edeceğini sosyal medyadan duyurduktan sonra kendisini yaşadığı evin tavanına astı.

27.01.2015 19:48  Güncelleme: 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta bir kişi, intihar edeceğini sosyal medyadan duyurduktan sonra kendisini yaşadığı evin tavanına astı.

Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi 90'ıncı Sokak'ta yaşayan Celal Şerare (25), babası İbrahim Şerare'yi arayarak akşam saatlerinde kent merkezinde bulunan bir çay ocağında buluşmak istediğini söyledi. Çay ocağına gelen baba İbrahim Şerare oğlunu bulamayınca yaşadıkları eve gitti. Evin kapısını açarak içeri giren İbrahim Şerare oğlunu evin içerisinde bulamayınca çatı katına çıktı ve tavan arasında Celal Şerare'nin ipte sallanan cesediyle karşılaştı.

Baba Şerare hemen 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler Celal Şerare'nin öldüğünü belirledi. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Şerare'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İbrahim Şerare'nin eve bir not bırakarak 'Borçlarımı sakın babam ile kardeşim ödemesin' adlı bir not bıraktığı öğrenildi.

Celal Şerare'nin kendisine ait sosyal medya hesabından 5 saat önce 'Hayat bir oyundu jetonla oynanıyordu bende jeton bitti siz devam edin' yazması dikkat çekti. Şerare intihar etmeden önce sigara içtiği bir fotoğraf paylaşarak 'Belki de son sigaram' yazdı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İntihar Edeceğini Sosyal Medyadan Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • burak kılıç: Kardeşim daha çok gençtin :- mekanın cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • Dünya Basın Fotoğrafı Ödülü Gazze Savaşı Fotoğrafçısı Mohammed Salem'e Verildi
    18:22 Dünya Basın Fotoğrafı Ödülü Gazze Savaşı Fotoğrafçısı Mohammed Salem'e Verildi

    Mohammed Salem'in çektiği fotoğrafta, Gazze'deki İsrail hava saldırısında ölen beş yaşındaki yeğeninin kefene sarılı cesedine sarılan Inas Abu Maamar yer alıyor. Jüri, fotoğrafın dayanılmaz bir kayba dair tüm hissi yansıttığını belirtti. Ayrıca, diğer dallarda da savaşlar, mülteci krizleri ve iklim değişikliği gibi konulara dair fotoğrafların ödüle layık görüldüğü belirtildi.

  • AKP ve MHP Grupları, CHP Grubu'na Taziye Ziyaretinde Bulundu
    18:21 AKP ve MHP Grupları, CHP Grubu'na Taziye Ziyaretinde Bulundu

    AKP ve MHP grupları, CHP Grubu'na taziye ziyaretinde bulunarak, CHP Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın hayatını kaybetmesi dolayısıyla başsağlığı dileklerini iletti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve heyetini kabul etti
    18:19 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve heyetini kabul etti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve beraberindeki DİSK heyetini CHP Genel Merkezi'ndeki makamında kabul etti. Kabulde, Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer de bulundu.

  • İSKİ'den vatandaşları uyardı: İstanbul Büyükşehir Belediyesi adıyla dolandırıcılık!
    18:17 İSKİ'den vatandaşları uyardı: İstanbul Büyükşehir Belediyesi adıyla dolandırıcılık!

    İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), son zamanlarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık olaylarına dikkat çekti. Vatandaşlar, bedava su arıtma cihazı vaadiyle aranarak dolandırılmaya çalışılıyor.

  • Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
    18:16 Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

    Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

  • Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Genel Meclis üyelerini tebrik etti
    18:11 Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Genel Meclis üyelerini tebrik etti

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, 31 Mart seçimlerinde Mahalli İdareler seçimlerinde İl Genel Meclis üyesi seçilen üyeleri tebrik ederek, hizmet etmeyi temenni etti.

  • Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
    18:09 Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

    Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar başkanlığında gerçekleştirilen 'Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda, mahalli idareler seçimleri, bayram tedbirleri, trafik denetimleri ve aranan şahıslar üzerine bilgiler paylaşıldı. Vali Taşolar, Çankırı'da suçluların ve sokak kabadayılarının gezmesine izin vermeyeceklerini belirtti. Ayrıca, Ramazan Bayramı tatili süresince alınan önlemlerle ölümlü kazaların yaşanmadığı ifade edildi. Telefon dolandırıcılığı ve aile içi şiddet konularında da farkındalığın arttırılması gerektiği vurgulandı.

  • Isparta'da Öğretmen, Boğazına Şeker Kaçan Öğrenciyi Kurtardı
    18:04 Isparta'da Öğretmen, Boğazına Şeker Kaçan Öğrenciyi Kurtardı

    Isparta'da bir ilkokul öğretmeni, boğazına şeker kaçan öğrenciyi Heimlich manevrası yaparak kurtardı. Öğretmen, aldığı ilk yardım eğitimi sayesinde hızlı ve doğru müdahalede bulunarak öğrencinin hayatını kurtardı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen ilk yardım eğitimi sayesinde Isparta'da binlerce öğretmen bu konuda eğitim almış oldu.

  • Keşan'da yapılan trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi
    18:04 Keşan'da yapılan trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, personel servisleri, motosiklet sürücüleri ve okul servislerine yönelik yapılan kontrollerde toplamda 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi. Denetimler sonucunda 9 personel servisine 102 bin 681 TL, dur ihtarına uymayan 2 araca 4 bin 392 TL, 11 motosiklet sürücüsüne 33 bin 823 TL ve 1 okul servisi sürücüsüne takograf kullanmamaktan 3 bin 135 TL idari para cezası uygulandı.


Advertisement