İntihar Eden Eşini Görmek İsteyen Kadının Feryadı Yürek Yaktı - Son Dakika
Asayiş

İntihar Eden Eşini Görmek İsteyen Kadının Feryadı Yürek Yaktı

İntihar eden eşini görmek isteyen kadının feryadı yürek yaktı Adana'da 4 ay önce cezaevinden Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında çıkan Erdoğan Bilir, 16 yaşındaki kızının yanında tabanca ile başına sıkarak intihar etti Olayı duyunca çalıştığı hastaneden eve gelen eşinin, kocasını görmek...

24.03.2017 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İntihar eden eşini görmek isteyen kadının feryadı yürek yaktı

Adana'da 4 ay önce cezaevinden Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında çıkan Erdoğan Bilir, 16 yaşındaki kızının yanında tabanca ile başına sıkarak intihar etti

Olayı duyunca çalıştığı hastaneden eve gelen eşinin, kocasını görmek için yaktığı ağıt herkesin yüreğini dağladı

İntihar eden şahsın 1 yaşındaki oğlunun ise komşu kadının kucağında "baba" diye seslenmesi herkesi ağlattı

ADANA - Adana'da bir kişi, 16 yaşındaki kızının yanında tabanca ile başına sıkarak intihar etti. Olayı duyunca çalıştığı hastaneden eve gelen eşinin, kocasını görmek için yaktığı ağıt herkesin yüreğini dağladı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi 1853 Sokaktaki evde meydana geldi. Yaklaşık 4 ay önce cezaevinden Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında çıkan Erdoğan Bilir sabahleyin 1 yaşındaki oğlunu, eşi Ayşegül Bilir Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalıştığı için bakıcısına götürdü.

Bu arada, Bilir'in lise öğrencisi kızı 16 yaşındaki Irmak Bilir ise okula gitmek için hazırlık yapıyordu. Oğlunu bırakan baba eve gelip not yazdıktan sonra kızı evdeyken tabanca ile başına ateş etti. Tabanca sesini duyan kız çocuğu odaya girdiğinde babasının kanlar içinde yattığını görünce çığlık attı. Irmak Bilir'in çığlığı üzerine komşular eve gelip Bilir'i kanlar içinde görünce sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bilir'i kontrol ettiğinde öldüğünü belirledi. Polis olayla ilgili araştırma başlatırken kız çocuğunun "baba" diyerek feryat ettiği görüldü. Kız çocuğunu mahalleli sakinleştirmeye çalıştı.

"1 yaşındaki çocuk 'baba' diye seslendi"

Bütün bu olup bitenleri her şeyden habersiz izleyen 1 yaşındaki Ahmet Bilir'i ise bakıcısı ve komşuları evden uzak tutmaya çalıştı. Markete götürülen çocuk burada bir süre bekletildi. Daha sonra dışarı çıkartılan çocuğun, "baba baba" diye seslenmesi herkesin yüreğini sızlattı. Çocuğa bakıcılık yapan kadın ise ona sarılıp gözyaşlarına boğuldu. Bunun üzerine çocuk olay yerinden uzaklaştırılarak tekrar markete götürüldü.

"Eve gelip eşini görmek isteyince herkesi ağlattı"

Bilir'in hastanede çalışan eşine de kocasının rahatsızlandığı söylenerek eve gelmesi istendi. Haberi alır almaz eve koşan genç kadın buraya geldiğinde polis ve ambulansları gördüğünde şok oldu. Kızı Bilir, "anne babam" deyince genç kadın gözyaşlarına boğularak "eşimi görmek istiyorum, Erdoğan nerede, neden burada yok" diye feryat etti. Ancak polis evde inceleme yaptığı için genç kadına izin vermedi. Genç kadın buna rağmen eve girmek isteyince komşuları ve polis onu ikna etmekte güçlük çekti. Genç kadının kızı da onun yanında gözyaşlarına boğularak kendinden geçti. Bir süre sonra sakinleştiği düşünülen kadın bu kez başka bir yerden evin bahçesine girerek buradan eve girip kocasını görmek istedi. Ancak polis bu kez de izin vermeyince genç kadın yere oturup, "Erdoğan ölmedi deyin. Yapma Erdoğan neden yaptın Erdoğan. Bırakın son kez göreceğim eşim" diye ağıt yakması herkesin yüreğini dağladı.

Polis inceleme yaptıktan sonra otopsi yapılması için cenazeyi adli tıp kurumu morguna kaldırdı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(FKE-

İntihar Eden Eşini Görmek İsteyen Kadının Feryadı Yürek Yaktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş İntihar Eden Eşini Görmek İsteyen Kadının Feryadı Yürek Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement