İntihara Kalkışan Genç Kızı Babası İpten Aldı - Son Dakika
Güncel

İntihara Kalkışan Genç Kızı Babası İpten Aldı

İntihara Kalkışan Genç Kızı Babası İpten Aldı

Bursa'da yaşayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunan S.T. isimli kadını babası ipten aldı.

24.11.2014 15:14  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ikamet eden ve pisikolojik sorunları nedeniyle kendini asan kadını babası ipten indirdi.

ÇAMAŞIR İPİYLE KENDİNİ ASMAK İSTEDİ

Edinilen bilgilere göre, Mesudiye Mahallesi'nde ikamet eden 30 yaşındaki kadın S.T, yaşadığı psikolojik rahatsızlık sebebiyle bunalıma girdi. Evinin alt katındaki kömürlüğe giden S.T, çamaşır ipiyle kendini asmak istedi.

BABA KIZINI İPTEN ALDI

Boynuna bağladığı ipin yere yakın olması sebebiyle birkaç sefer deneme yapan kadın, en son denemesinde havada asılı kaldı. O sırada şans eseri kömürlüğe giren genç kadının babası A.T, ipte asılı gördüğü kızını kurtardı. Yaralı kadın, olay yerine gelen 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İntihara Kalkışan Genç Kızı Babası İpten Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • aslı: umutsuzluk hayatta hep bir yerde kalmak hergün aynı şeyler galiba birde bekar bırde yaşadıkları vardır rabbim tez zamanda kalbini ferahlatsın. . . yaşamak çok güzelll ne kadar zor olsada nefes alabılmek çok güzel 14 0 Yanıtla
  • fatma: Eminim şuan çok pişman olmuştur 10 2 Yanıtla
  • GERÇEK: METİN NE CİNİ ALLAH SANA AKIL FİKİR VERSİN ŞURDA İKİ KELİME YAŞAYACAĞI GÜN VARMIŞ ALLLH İSTEMEDİKCE KİMSE ÖLMEZ 7 0 Yanıtla
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement