İntihara Kalkışan Genci Elinden Silahı Alan Arkadaşı Kurtardı - Son Dakika
Güncel

İntihara Kalkışan Genci Elinden Silahı Alan Arkadaşı Kurtardı

İntihara Kalkışan Genci Elinden Silahı Alan Arkadaşı Kurtardı

Bursa'da psikolojik sorunları olan Ali Z., silah alıp babasının evinin önünde tehditler savurup intihara kalkıştı. Genci, silahı elinden alan arkadaşı kurtardı.

24.07.2015 03:14  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen ve içki içen 29 yaşındaki Ali Z., üzerinde taşıdığı kesme tabir edilen silahı alıp babasının evinin önünde tehditler savurup intihar edeceğiniği söyledi. Jandarmanın ikna çabaları sürerken olay yerine gelen bir arkadaşı, bir anlık dalgınlığının yararlanarak Ali Z.'nin elindeki silahı aldı.

EVİNİN ÖNÜNDE TEHDİTLER SAVURDU

Olay saat 21.30 sıralarında Cerrah mahallesinde meydana geldi. Psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen Ali Z., içki içtikten sonra Cerrah Mahallesinde oturan babasının evinin önüne geldi. Ali Z., burada nağralar atarak ailesini tehdit edince, yakınları ve çevresindekiler durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin aracını gören bir süre kaçtıktan sonra Cerrah mahallesi 110. Sokağa girerek kaldırıma oturdu. Çevrede önlem alan jandarma ekipleri, alkollü Ali Z.'yi ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık bir saat süren ikna sürecinde bir türlü başarılı olunmayınca, jandarma ekipleri operasyon kararı aldı.

ARKADAŞI SİLAHI ELİNDEN ALDI

Çelik yelekleri giyen jandarma ekipleri operasyon yapacakları sırada olay yerine gelen Remzi Bayerler, arkadaşı olan Ali Z.'nin yanına yaklaştı. Bayerler ikna etmeye çalıştığı arkadaşı Ali Z.'nin bir anlık dikkatinin dağılması sonucu elindeki kesme tabir edilen silahı alıp uzağa fırlattı. O sırada jandarma ekipleri silahlı kişinin üzerine yüklenerek etkisiz hale getirdi.

SAKİNLEŞTİRİCİ İLE UYUTULDU

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, jandarma ekiplerince etkisiz hale getirilen Ali Z.'ye sakinleştirici iğne yaptı. Yaklaşık 15 dakika boyunca jandarma ekiplerinin kontrülende tutulan saldırgan, bir süre sonra bayılıncaİnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihara Kalkışan Genci Elinden Silahı Alan Arkadaşı Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement