7 Kez İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
Güncel

7 Kez İntihar Girişiminde Bulundu

7 Kez İntihar Girişiminde Bulundu

Adana'da kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle 6 defa intihara kalkışan kadın, bu kez de kocası cezaevine girdiği için çocuklarına bakamadığı gerekçesiyle intihara kalkıştı.

21.07.2014 10:12  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Serap Ç. (42) 14 yaşındayken taksicilik yapan Nihat Ç. (43) ile evlendi. 15 yaşında ilk bebeğini kucağına alan Serap Ç, 10 çocuk dünyaya getirdi. Ancak bir süre sonra Nihat Ç. bir olaydan dolayı cezaevine düştü. İşi olmayan Serap Ç, kocası cezaevine düşünce çocuklarına bakamaz hale geldiğini ileri sürerek bunalıma girdi.

PENCEREYE ÇIKARAK İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Bu durumu bahane eden kadın, oturduğu apartmanın merdiven dairesinin penceresine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar polis, itfaiye ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, kadını ikna etmek için mücadele etti. Ancak kadın bir süre ikna çabalarına direndi. Polis, bir anlık dalgınlığından faydalandığı kadını kolundan tutup çekerek intihar etmesinin önüne geçti. Polis, kadını daha sonra tedavi olması için ambulansa getirdi. Ancak kadın tedaviye reddedip evine gitmek istediğini intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine polis kadını polis merkezine götürmek istedi. Bu nedenle kadınla polis arasında gergin anlar yaşandı. Polis bir süre sonra kadını polis aracına bindirip polis merkezine götürdü.



7. İNTİHAR GİRİŞİMİ

Çelikünal daha öncede kocasının kendisine şiddet uyguladığını ve özgürlüğünü kısıtladığını ileri sürerek tam 6 kez intihar girişiminde bulunmuştu. 2 kez evinde, 3 kez D-400 karayolu üzerindeki köprüde, 1 kez ise DSİ'ye ait sulama kanalında intihar girişiminde bulunan Serap Ç, her defasında kurtarıldı. Son intihar girişiminde de kadını polisler kurtardı. 2011 yılından buyana 7 kez intihar girişiminde bulunan Serap Ç. 14 yaşında evlendiğini 22 yılda 38 çocuk dünyaya getirdiğini ancak bunlardan 10 çocuğun hayatta olduğunu söylemişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 7 Kez İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement