İntikam İçin Fabrika Yakan İşçinin Serbest Bırakılmasına Tepki - Son Dakika
Güncel

İntikam İçin Fabrika Yakan İşçinin Serbest Bırakılmasına Tepki

İntikam İçin Fabrika Yakan İşçinin Serbest Bırakılmasına Tepki

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 2 gün önce bir tekstil fabrikasını yakan zanlının çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı haberini duyan fabrika işçileri, Sorgun Hükümet binası önünde toplanarak tepki gösterdi.

08.10.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 2 gün önce bir tekstil fabrikasını yakan zanlının çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı haberini duyan fabrika işçileri, Sorgun Hükümet binası önünde toplanarak tepki gösterdi.

Sorgun ilçesinde işten çıkartıldığı fabrikayı yaktıktan sonra jandarmaya teslim olan R.T.'nin çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmasına fabrika işçileri tepki gösterdi. Zanlının çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığını duyan 150 fabrika çalışanı önce adliye önünde eylem yapmak istedi, polisin izin vermemesi üzerine Sorgun Kaymakamlığı önünde toplandı. Fabrika çalışanları adına bir basın açıklaması yapan Nuray Erkuş, mağduriyetlerini bildirmek üzere toplandıklarını belirterek, "Bizlere bu mağduriyeti yaşatan bu şahısın serbest kaldığını ve halk arasında dolaştığını öğrendik. Biz 150 işçi şuanda mağduruz. Adaletin yerine gelmesini istiyoruz. Devlet büyüklerimizden işyerimizin yeniden kalkınması için yardımlarını bekliyoruz. Devlet büyüklerimizin bizim yeniden iş hayatına dönmemiz için yardım etmelerini bekliyoruz. İş yerimiz bizim evimiz gibiydi. Her şeyimiz yakıldı yıkıldı. Bu şahıs neden dışarıda. Biz adaletin yerini bulmasını istiyoruz" dedi.

Fabrika çalışanlarından Emine Çuan ise, çok üzgün olduklarını belirterek "Onca insan mağdur oldu. O şahsın halk arasında dolaşması bizi gerçekten daha çok üzdü" diye konuştu.

İşçiler, adaletin yerini bulmasını, fabrikalarını yakan şahsın halk arasında dolaşmasına gönüllerinin razı olmadığını ve gerekli cezayı görmesini istediler. İşçiler yaptıkları açıklamalarından ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

R.T. isimli zanlının daha önce fabrikada işçi olarak çalıştığı, sevdiği iş arkadaşından karşılık göremediği ve rahatsızlık verdiği sebebiyle işten çıkarıldığı ve bu yüzden fabrikayı yaktığını öne sürülmüştü. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İntikam İçin Fabrika Yakan İşçinin Serbest Bırakılmasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement