İntörn Mühendislik Uygulaması İçin, Netaş, Gaziantep Üniversitesinde - Son Dakika
Yerel

İntörn Mühendislik Uygulaması İçin, Netaş, Gaziantep Üniversitesinde

İntörn Mühendislik Uygulaması İçin, Netaş, Gaziantep Üniversitesinde

Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan NETAŞ heyeti, yeni dönem intörn mühendis görüşmelerinde bulunmak üzere Gaziantep Üniversitesini (GAÜN) ziyaret etti.

06.06.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan NETAŞ heyeti, yeni dönem intörn mühendis görüşmelerinde bulunmak üzere Gaziantep Üniversitesini (GAÜN) ziyaret etti.

Netaş heyeti "İntörn Mühendislik" uygulamasının, Mühendislik Eğitimi için çok başarılı olduğunu ve projede firma olarak bulunmanın çok önemli olduğunu belirtti. Netaş heyeti, bundan sonraki dönemlerde de en az 15 olmak üzere her dönem İntörn Mühendis almak ve üniversite içerisinde de eğitimlere katkıda bulunmak için ortak programlar düzenlemek istediklerini ifade etti.

Netaş heyetini karşılayan, GAÜN Mühendislik Fakültesi Dekanı ve İntörn Takip Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Bayram, "Netaş ülkemizde inovasyon, ARGE ve üretime dayalı önemli çalışmalar yapan bir firmamız ve ülkemizin bir değeridir. Bu çalışma ziyareti kapsamında gelecek dönemlerin planlanması için büyük bir yarar sağladı" diye konuştu.

Netaş firmasının intörn mühendislerine de özel kurslar ve eğitimler verdiğinden dolayı, ülkemizin insan kaynağının yetiştirilmesinde önemli bir aşama kaydedildiğini vurgulayan Prof. Dr. Bayram, "Özellikle, üniversite-sanayi işbirliği içinde somut sonuçlar ortaya koyan intörn mühendislik uygulamasında diğer firmalarımızla sabit kontenjan belirleme konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Netaş heyeti, ziyaret sonrasında Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde gelecek dönem intörn mühendisleri ile görüşmelerine devam etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İntörn Mühendislik Uygulaması İçin, Netaş, Gaziantep Üniversitesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement