İnuzem İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

İnuzem İlk Mezunlarını Verdi

İnönü Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin (inuzem) İlk Mezunlarını Verdiği Bildirildi

24.06.2010 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin (İNUZEM) ilk mezunlarını verdiği bildirildi.

İnönü Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 2009-2010 eğitim öğretim yılı içerisinde lisans tamamlama programının uygulandığı Sağlık Eğitim Enstitüsü'ne 2 bin 610 öğrenci alarak eğitim ve öğretime başlayan İNUZEM'in ilk mezunlarını bu alanda verdiği kaydedildi.

Sağlık Bakanlığı ile yapılan bir protokol çerçevesinde yürütülen programın ilk mezunlarının sayısının yapılacak bütünleme sınavıyla da artacağı belirtilen açıklamada şu bilgiler verildi:

'Bünyesinde 11 fakülte, 4 yüksekokul, 9 meslek yüksekokulu ve devlet konservatuarı bulunduran İnönü Üniversitesi, 2009 - 2010 eğitim öğretim yılında 3 bin 600 öğrenciyi mezun ederken, Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nden mezun olan öğrencilerle birlikte bu sayı, 5 bin 800'ü buldu. Sağlık Eğitim Enstitüsü alanında uzaktan eğitime başlayan İNUZEM, 2010-2011 eğitim-öğretim yılında yeni bir alan daha oluşturarak eğitim hayatına devam edecek. Kısa adı İLİTAM olan İlahiyat Fakültesi Ön Lisans Tamamlama Programı adıyla başlayacağı bu alana ise, 500 öğrenci alınacaktır. Ayrıca, Uzaktan Eğitim alanında lisans ve yüksek lisans seviyesinde eğitim-öğretim için program hazırlıkları devam etmektedir.'

(ENS-AY-NÖZ) - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnuzem İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement