İos 8.1 ve Apple Pay İçin Tarih Verildi - Son Dakika
Teknoloji

İos 8.1 ve Apple Pay İçin Tarih Verildi

İos 8.1 ve Apple Pay İçin Tarih Verildi

Kredi kartlarınızı uzun bir süreliğine cüzdanınızdan çıkarabilirsiniz.

02.10.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Şu an iOS 8.0.2'nin bazı sorunları var ve daha iyi bir deneyim için Apple'ın da düzenleme çalışmaları yaptığı biliniyor. Bir süre önce yaptığımız haberimizde, Apple'ın arka arkaya çıkarmayı düşündüğü iki büyük güncellemeden söz etmiştik. Şimdi ise, iOS 8.1'in çıkış tarihi ve Apple Pay hakkında bilgi verildi. Ancak henüz Apple'dan resmi bir duyurunun olmadığını da belirtelim (Apple sitesinde yalnızca "ekim ayı" ibaresi var).


Söylenenlere göre Apple, daha stabil ve performanslı bir deneyim için iOS 8.1'i 20 Ekim itibarıyla indirilmeye sunacak. Bu güncelleme, aynı zamanda yanında Apple Pay'i de getirecek. iPhone tanıtım lansmanında ilk kez duyurulan Apple Pay sistemi, hem internet üzerinden yapacağınız alışverişler hem de NFC yardımıyla temassız gerçekleştirebileceğiniz alışverişler için size birçok kolaylık sunacak. Dolayısıyla iOS 8.1'in en büyük getirisinin Apple Pay olabileceğini söyleyebiliriz.


Bu arada Apple, Apple Pay'i tableti iPad Air 2'yle kullanıcılara sunacak. Ancak iPad Air 2'de NFC özelliği olmayacağı için temassız ödeme sistemi çalışmayacak, yalnızca online alışverişler için kullanılabilecek.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İos 8.1 ve Apple Pay İçin Tarih Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement