İos 8'de Bluetooth Bağlantı Sorunları Başladı - Son Dakika
Teknoloji

İos 8'de Bluetooth Bağlantı Sorunları Başladı

İos 8\'de Bluetooth Bağlantı Sorunları Başladı

Apple'ın yeni güncellemede bu konuyu da düzeltmesi gerekiyor.

02.10.2014 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Apple'ın iOS 8.0.1 ile artan sorunları ortadan kaldırıp performans artışı sağlamak için yayınladığı iOS 8.0.2 güncellemesi, birçok sorunun çözümünü sağlamıştı, ancak görünüşe göre bazı sorunlar hala devam ettiği gibi yeni sorunlar da görülmeye başlandı.


Yeni gelen bilgilere göre iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın Bluetooth bağlantı özelliği, çoğu zaman düzgün çalışmıyor. Telefonunu arabalarıyla bağlantılı hale getirmek isteyen kullanıcılar, bunu çoğu kez başaramıyor. Araba modelleri arasında Mercedes, BMW, Hyundai, Ford ve Toyota gibi isimler var. Ancak tek sorun bu değil. Telefonları kablosuz hoparlörlere veya gelen aramaları yanıtlamak için Bluetooth kulaklıklara bağlamak da pek mümkün değil. Bağlantıda kopmalardan ve ses kalitesinin kötülüğünden şikayet eden kullanıcılar var ve bu sorunlardan Apple'ın da haberinin olduğu, bu konu üzerine de çalışmalar yürüttüğü söyleniyor.


Bazı kullanıcılar, telefon ayarlarını tamamen sıfırlayınca Bluetooth bağlanamama sorununun ortadan kalktığını bildiriyor. Ancak bir süre önce yaptığımız haberimizde de belirttiğimiz gibi, cihazınızı sıfırlarsanız, iCloud'ta depoladığınız dosyalarda da silinmeler olabiliyor.


Sizin yaşadığınız sorunlar var mı?




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İos 8'de Bluetooth Bağlantı Sorunları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement