İos 8'de Bulunan Bug, Tüm İcloud Dosyalarınızı Silebilir - Son Dakika
Teknoloji

İos 8'de Bulunan Bug, Tüm İcloud Dosyalarınızı Silebilir

İos 8\'de Bulunan Bug, Tüm İcloud Dosyalarınızı Silebilir

Çok sorunlu bir iOS 8 işletim sistemi çıkışı ve güncellemesinden sonra, şimdi de iOS 8'de bir iCloud hatası saptandı.

30.09.2014 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çok sorunlu bir iOS 8 işletim sistemi çıkışı ve güncellemesinden sonra, şimdi de iOS 8'de bir iCloud hatası saptandı.

Apple çok berbat bir iki hafta geçiriyor diyebiliriz. iPhone 6 Plus'ın kıvrılması ile ilgili söylentileri bastıramamışken, üzerine iOS 8.0.1 güncellemesindeki problemler, geri çekilmesi ve ardından 8.0.2 güncellemesi çıkması, dev teknoloji firmasının canını epey sıkmış olmalı. Ama Apple'ın dertleri bitmiş değil, şimdi de tüm iCloud Drive dosyalarını silebilecek bir hata yakalandı.

MacRumors web sitesinin verdiği bilgiye göre, iOS 8 işletim sisteminin içinde iCloud Drive dosyalarının silinmesine sebep olabilecek bir hata bulunuyor. iPhone'un Settings/General (Ayarlar/Genel) bölümünde, telefonun tüm ayarlarını temizleyip fabrika ayarlarına geri döndürmek için kullanılan "Reset All Settings" (Tüm Ayarları Sıfırla) seçeneğini kullanırken dikkatli olmanız öneriliyor. Normalde sadece telefon ayarlarını sıfırlaması gereken bu seçeneğin, yanlışlıkla iCloud içindeki dosyaları da silebileceği saptanmış.

Çeşitli kullanıcıların şikayetleri sonucunda test edilmiş olan bu hata, site tarafından da doğrulanmış durumda. Bazı kullanıcılar bu hata sonucu sadece iCloud içindeki iWork dosyalarını kaybederken, bazı kullanıcılar tüm dosyalarının silindiğini belirtiyorlar. Ayrıca eğer bu silinme sonucunda dikkat etmeyip Mac bilgisayarınızda da iCloud senkronu yapacak olursanız, Mac üzerindeki dosyalarınızın da otomatik olarak silinme ihtimali bulunuyor. Silinen dosyaların, Apple'ın yedekleme sistemi Time Machine'den geri alınıp alınamadığı henüz belli değil.

Bu arada Apple'ın iPhone 6 Plus kıvrılma iddialarına verdiği cevabı linke tıklayıp okuyabilirsiniz.

The post iOS 8'de Bulunan Bug, Tüm iCloud Dosyalarınızı Silebilir appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İos 8'de Bulunan Bug, Tüm İcloud Dosyalarınızı Silebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement