İos 9.3.5 Güncellemesi Ne İçeriyor! - Son Dakika
Teknoloji

İos 9.3.5 Güncellemesi Ne İçeriyor!

İos 9.3.5 Güncellemesi Ne İçeriyor!

Tüm dünya Apple'ın İOS 10 ve İphone 7'yi duyuracağı etkinliği beklerken Apple, İphone, İpad ve İpod cihazlarına önemli bir güvenlik açığını kapatacak İOS 9.3.5 güncellemesini sundu.

26.08.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünya Apple'ın İOS 10 ve İphone 7'yi duyuracağı etkinliği beklerken Apple, İphone, İpad ve İpod cihazlarına önemli bir güvenlik açığını kapatacak İOS 9.3.5 güncellemesini sundu. Peki bu güncellemeyle cihazlara ne gibi yararlar sağlanıyor?

25 Ağustos tarihinde Apple, İphone, İpad ve İpod cihazları için yaklaşık 40 MB boyutunda olan İOS 9.3.5 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme İOS içerisindeki zararlı bir yazılımı önlemek yani güvenlik açığını gidermek amacıyla yapıldığı Apple tarafından söyleniyor. Söylenenlere göre bu zararlı yazılım henüz bir cihaza etki etmemiş ancak yinede güncellemeyi uygulamakta fayda var.

İOS 10 sürümünün beta kullanıcıları için ise bu durum herhangi bir risk oluşturmuyor. iOS 9.3.5 güncellemesini cihazınızın Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden ya da cihazınızı iTunes bağlayarak güncelleyebilirsiniz.

Utku Can Barut –

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji İos 9.3.5 Güncellemesi Ne İçeriyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement