Ip Man 2, Aliağa'da Gösterilecek - Son Dakika
Yerel

Ip Man 2, Aliağa'da Gösterilecek

Ip Man 2, Aliağa\'da Gösterilecek

Ip Man 2 adlı film, 30 Temmuz Perşembe günü saat 21.30’da Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak gösterilecek.

29.07.2015 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ip Man 2 adlı film, 30 Temmuz Perşembe günü saat 21.30'da Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda ücretsiz olarak gösterilecek.

Aliağalılara her akşam yazlık sinema nostaljisini yaşatan Aliağa Belediyesi, beyaz perdenin başarılı filmlerini sinemaseverler ile buluşturmaya devam ediyor. Ücretsiz Sinema Günleri kapsamında birbirinden güzel film gösterimleri ile Aliağalılara açık havada sinema keyfi yaşatan Aliağa Belediyesi, yabancı dilde en iyi film dalında Oscar'a da aday olan Ip Man 2 (Büyük Usta) isimli sinema filmini sinemaseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 30 Temmuz Perşembe günü saat 21.30'da Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda gösterime girecek olan film sinemaseverler tarafından ücretsiz olarak izlenebilecek.

Aliağalı sinemaseverlerin gösterimine sunulacak olan ve Bruce Lee'nin hocası Ip Man'in hayatını anlatan filmin kadrosunda; Donnie Yen, LynnHung, SimonYam, SammoHung Kam-Bo, XiaomingHuang, Siu-WongFang gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Usta WingTsun'un dövüş sanatlarındaki ihtişamlı yükselişini konu alan ilk film Ip Man 1'in devamı olan film, Hong Kong'da 1949 yılında geçiyor ve Ip Man ustanın sanatını yaymak adına giriştiği mücadeleyi anlatıyor.

ÜCRETSİZ SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDECEK

Sinema şölenine ev sahipliği yapan Aliağa Belediyesi'nin devam eden etkinlik takvimi şöyle:

31 Temmuz - The 9th Company (9 Rota)

01 Ağustos - A.R.O.G

02 Ağustos - Hababam Sınıfı Askerde - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ip Man 2, Aliağa'da Gösterilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement