İpad Pro ve İpad Mini 4 İçin Hazırlıklar Tamam! - Son Dakika
Teknoloji

İpad Pro ve İpad Mini 4 İçin Hazırlıklar Tamam!

İpad Pro ve İpad Mini 4 İçin Hazırlıklar Tamam!

Apple gövde gösterisi yapmayı planlıyor.

03.09.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Apple'ın 9 Eylül'deki etkinliği şirket tarihinin en büyük olaylarından biri olabilir. Yeni iPhone'lar dışında, Apple TV 4'ün de etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Peki iPad'ler ne durumda? Bu konuda daha önce ortaya atılan iddialarda, Apple'ın iPad Pro'yu öne çıkarmak istemesi ve iPad'lerin geç seri üretime girmesinden dolayı ekim ayında ayrı bir etkinliğin düzenleneceğinden bahsedilmişti. Fakat işin doğrusu böyle olmayabilir.


iPhone 6s için tarih söylendi ama...


9to5Mac'in güvenilir kaynaklardan öğrendiğine göre yeni iPad'ler önümüzdeki hafta çarşamba günü düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak. Kaynaklara göre iPad Pro ekim sonlarına doğru gerçekleşecek ön sipariş kampanyasından sonra kasım ayında raflardaki yerini alacak. MacBook boyutunda olacağı belirtilen iPad Pro'nun kasımda satışa çıkması mümkün. Ortadaki tek sorun ise yeterli bileşenin karşılanması. Farklı bir rapora göre üretimde darboğaz yaşanabilir.


Gelecek hafta büyük ekranlı iPad dışında iPad mini 4'ün de tanıtılacağı kaynaklar tarafından söyleniyor. iPad Air 3 çalışmaları devam ediyor, ancak 9to5Mac raporunda iPad Air 3'ün 2016'da çıkacabileceğini belirtmiş. Bu sene 3. model olmayacak. Yeni Mac'ler ise etkinlikte yer almayacak. Son söylenenler bu kadarla sınırlı. Neler olacağını ise ancak 9 Eylül Çarşamba günü öğreneceğiz.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İpad Pro ve İpad Mini 4 İçin Hazırlıklar Tamam! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement