İpekyolu Belediye Eş Başkanlarından Depremin Yıl Dönümü Mesajı - Son Dakika
Yerel

İpekyolu Belediye Eş Başkanlarından Depremin Yıl Dönümü Mesajı

İpekyolu Belediye Eş Başkanlarından Depremin Yıl Dönümü Mesajı

Van'ın İpekyolu Belediyesi eş başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser, 23 Ekim 2011 tarihinde yaşanan Van depreminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23.10.2014 09:35  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın İpekyolu Belediyesi eş başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser, 23 Ekim 2011 tarihinde yaşanan Van depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bidav ve Keser, depremde yaşanan acıların ve yıkıntının hala yakıcılığını koruduğunu belirterek, yaşanan derin acının bir daha yaşanmaması için başta hükümet, yerel yönetimler olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara büyük sorumluluklar düştüğünü hatırlattılar. Eş başkanlar, "3. yıldönümünü andığımız Van depreminde hayatını kaybeden tüm insanımızı rahmetle anıyor, felakette yakınlarını kaybeden herkese başsağlığı diliyoruz. Van depreminde hafızalarımıza kazınan görüntüler hala yakıcılığını korumakta, bu anlamda bu acıları bir daha yaşamamamız için toplumun bütün kesimine önemli görevler ve sorumluluklar düşmektedir. Özellikle üzerinde yaşadığımız Van havzasının birinci dereceden deprem kuşağı olduğunu unutmamalıyız. Deprem öncesi ve sonrası alınması gereken önlemler hususunda toplumun her kesiminin bilinçlenmesi ve buna bağlı olarak gerekli eğitimlerin alınması şarttır. Biz belediye yönetimi olarak yapı denetim hizmetlerimizde bu sorumluluk duygusu ile hareket etmekteyiz. Yapılaşmada depreme dayanıklılık kontrollerimizi sıkı tutma konusunda kararlıyız. Kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek için de gereken bütün adımları atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz" dediler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İpekyolu Belediye Eş Başkanlarından Depremin Yıl Dönümü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement