İpekyolu Belediyesi'nde Film Günleri - Son Dakika
Yerel

İpekyolu Belediyesi'nde Film Günleri

İpekyolu Belediyesi\'nde Film Günleri

Van merkez İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafında Sanat Park’ın da Ramazan ayı boyunca her akşam bir filmi gösterimi yapılacak.

23.06.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van merkez İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafında Sanat Park'ın da Ramazan ayı boyunca her akşam bir filmi gösterimi yapılacak.

İpekyolu Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle kültürel etkinliler düzenlemeye devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafında Sanat Park'ın da Ramazan ayı boyunca her akşam bir film gösterimi yapılacak. Konuyla ilişkili açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Gültekin,'İpekyolu Belediyesi Film Günleri' etkinlikleri 23 Haziran iftardan sonra akşam saatlerinde startını vereceklerini açıkladı. Gültekin, düzenledikleri etkinlilerle halkın yorucu, gündelik işlerinin dışında kültürel etkinlikler düzenleyerek, günün yorgunluğunu ve stresini atmaları için film günleri düzenleyeceklerini belirtti. Gültekin, gündelik yaşamın içinde yorucu ve stresli bir günün ardından sevdikleriyle birlikte Ramazan ayı boyunca sanat parkında her akşam saat 8 ile 11 arası halkın kültür geleneklerini yansıtmak amacıyla film izleme etkinlikleri düzenleneceğini belitti. Van halkına yaptığı çağrıda Van için ilk kez bir belediyenin böyle bir etkinlik düzenlediğini ve halkın yoğun katılım sağlayacağından hiç bir şüphelerinin olmadığını belirten Gültekin, "Ramazan ayının sosyal kültürel etkinliklerle daha pozitif geçmesi açısında film izleme etkinliği düzenliyoruz" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İpekyolu Belediyesi'nde Film Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement