İpekyoluspor Galibiyete Hasret Kaldı - Son Dakika
Spor

İpekyoluspor Galibiyete Hasret Kaldı

İpekyoluspor Galibiyete Hasret Kaldı

Van'ı Bölgesel Amatör Lig'de Temsil Eden Van İpekyoluspor, Son Haftalarda Aldığı Mağlubiyetlere Bir Yenisini Daha Ekledi.

20.11.2013 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'de 9'uncu haftaya girilirken heyecan devam ediyor. Van'ı temsil eden İpekyoluspor ise aldığı mağlubiyetlerle dibe demir attı. İpekyoluspor deplasmanda karşılaştığı Muş Ovasıspor'a 4-2 mağlup olarak 12'nci sıraya geriledi. Oynadığı 8 lig maçında sadece 1 maç kazanan ve 1 maçta da beraberlik elde eden İpekyoluspor, 6 karşılaşmada ise rakiplerine yenilmekten kurtulamadı.

Teknik sorumlu Atilla Biçici'nin takımın başından ayrılmasıyla birlikte, Kulüp Başkanı Mahmut Kahraman'ın tek başına götürmeye çalıştığı İpekyoluspor galibiyete hasret kaldı. 13 takımın yer aldığı grupta 12'nci sıraya gerileyen İpekyoluspor, destek bulamadığı için istediği oyunu sergileyemiyor.

Öte yandan grupta oynadığı 8 lig maçının 5'ini kazanan Tatvan Gençlerbirliği Spor, evinde Mardin Girmeli Belediyespor'u 1-0 yenerek 18 puanla liderliğini sürdürdü. Cizre Basraspor ise evinde Batman Gercüş Bağlarspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek 17 puanla ikinci sırada yer aldı. Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise Diyarbakır Yolspor evinde Kurtalanspor'u 4-2 yenerek 16 puanla üçüncü sıraya yükselirken, Bingöl Çapakçurspor evinde Yüksekova Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak 13 puanla dördüncü sırada yer aldı. Aynı puanlı(13) Mardinspor haftayı bay geçerek beşinci sırada yer alırken, Girmeli Belediyespor da 12 puanla altıncı sırada yer aldı.

Oynadığı 7 lig maçında 3 galibiyet elde eden Kurtalanspor 11 puanla yedinci, Erganispor ise 8 puanla sekizinci sırada bulunuyor. Yine 8 puanlı Batman Gercüş Bağlarspor ile Muş Ovasıspor'da dokuzuncu ve onuncu sıralarda yer alıyor.

6 puanı bulunan Yüksekova Belediyespor 11'inci, 4 puanı bulunan Van İpekyoluspor 12'nci sırada yer alırken, oynadığı beş karşılaşmayı da kaybeden Diyarbakırspor 0 puanla son sırada yer alıyor.

Bişar Ulutaş/ VAN

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor İpekyoluspor Galibiyete Hasret Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement