İphone 6'nın Fiyatı Ne Kadar Olacak? - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6'nın Fiyatı Ne Kadar Olacak?

İphone 6\'nın Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Apple'ın yeni akıllı telefonu ortada yok ancak fiyat tahminleri şimdiden ortaya atıldı bile.

14.04.2014 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Apple'ın yeni cihazlarını tanıtmasına aslında çok uzun bir zaman var. Ancak şimdiden Apple'ın sonbahar aylarında tanıtması beklenen yeni iPhone modelleriyle alakalı bilgiler ve sızıntılar gelmeye başladı. Son olarak bugün iPhone 6'nın sızıntı kalıpları ve şemaları ortaya çıkmıştı. Bugün ise Peter Misek isimli bir analistten iPhone 6 ile alakalı önemli analizler ortaya atıldı.


Analist, Apple'ın şu sıralar mobil operatörler ile iPhone 6'nın fiyatı hakkında görüşme halinde olduğunu belirtti. Ayrıca analist iPhone 6'nın fiyatının önceki iPhone'lara oranla 100 dolar daha fazla olacağını açıkladı. Zaten Apple da operatörlerle bu fiyat arttırımı konusunda görüşüyor.


Başka bir analist ise şimdiden iPhone 6 hakkındaki fiyat beklentisini açıkladı. Pac Crest analisti Andy Hargreaves, iPhone 6'nın kontratlı olarak 299 dolardan satışa sunulacağını söyledi. Bunun yanında iPhone 6'nın kontratsız fiyatı ise 749 dolar olacak. Tabii iPhone 6'nın fiyatının diğer iPhone modellerine oranla biraz daha fazla olmasında büyüyecek ekranının payı bir hayli büyük.


Peki size göre iPhone 6'nın ülkemizdeki fiyatı ne olur?




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6'nın Fiyatı Ne Kadar Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement