İphone 6'nın Kesinlik Kazanan Parçaları ve Renk Seçenekleri! - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6'nın Kesinlik Kazanan Parçaları ve Renk Seçenekleri!

Apple'ın 9 Eylül etkinliğinde tanıtacağı kesinleşen iPhone 6'sı, 3 farklı renk seçeneği ve kamera için tek flaş LED ile geliyor!

31.08.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple'ın 9 Eylül etkinliğinde tanıtacağı kesinleşen iPhone 6'sı, 3 farklı renk seçeneği ve kamera için tek flaş LED ile geliyor! İşte günün sızıntıları…

Haziran ayından bu yana sızıntıları paylaşılan iPhone 6'nın tanıtımına günler kala(9 Eylül) dedikodu ve sızıntıların yerini doğrulamalar ve kesinlikler alıyor. Her sıcak gelişmeyi sizlerle paylaşıyor ve rehber olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde basın davetiyeleri dağıtılan iPhone 6'nın hangi fiyatlarla çıkacağını sizlerle paylaşmıştık.

Samsung'un tanıtmayı planladığı Galaxy Note 4'den 1 hafta sonra lanse edilecek yeni nesil Apple akıllısının hangi renk seçenekleriyle geleceği kesinleşti. Geçtiğimiz yıl sızdırılan sim kart aparatı ve Touch-ID, iPhone 5S'in renk seçeneklerini öğrenmemize yardımcı olmuştu.

Nowhereelse.fr ve elekworld siteleri tarafından sızdırılan görsellerde iPhone 6'nın beyaz, uzay grisi ve altın renklerinde geleceği kesinlik kazandı. E tabi bir de sıkça paylaşılan iPhone 6 görsellerinde rastladığımız ve "çift kamera LED'inden sonra neden teke düşürülsün ki?" diye yorumladığımız LED'e ait kablo da sızdırıldı. ve bakın ne oldu!

Görseller galerimizde…

The post iPhone 6'nın Kesinlik Kazanan Parçaları ve Renk Seçenekleri! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İphone 6'nın Kesinlik Kazanan Parçaları ve Renk Seçenekleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement