İphone 6c'nin Görseli Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6c'nin Görseli Ortaya Çıktı

İphone 6c\'nin Görseli Ortaya Çıktı

Dedikodularda konuşulan cihazla alakalı kaçak var.

27.08.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Şimdiye kadar iPhone 6s ve 6s Plus, sayısız sızıntı ve söylentilere konu oldu. Ama diğer yandan 3. model olarak 6c'nin eylül ayındaki tanıtımda yer alacağı ileri sürülüyor. iPhone 6c'ye ait bir avuç rapor var. Bu raporlar genel olarak telefonun varlığı ve olası çıkış tarihi üstüne.


Bugün ise Çin'deki kaynaklar tarafından iPhone 6c prototipinin fotoğrafını yayınlandı. Kartondan bir prototip bu. Lafı daha fazla uzatmanın anlamı yok, en güzeli detaylara biraz daha yakından bakalım.


Neler oluyor?


Karton prototipin amacının ne olduğunu bilmiyorum, belki de 3. parti tarafından üretilecek bir aksesuar için olabilir. Şirketler genellikle herhangi bir cihazın resmi açıklamasından önce aksesuar üretmek için telefon veya tabletin şemalarını alır. Zamanında üretimi yetiştirmek için şemadan yararlanarak üretim hattı kurarlar. Bu yüzden fotoğrafın bir kılıfın ilk hali olma ihtimali var. Ancak birisi tarafından yapılmış sahtelik olasılığını göz önünde bulundurmak gerekli.


iPhone 6c ve iPhone 6s'in çıkış tarihi


Kaynak sızıntı dışında 6c'le alakalı birkaç bilgi paylaştı. Rapora göre telefon 4 inç'lik ekrana sahip (Önceki söylentiler tekrardan teyit ediliyor). Bununla birlikte cihazın ekim ayının sonu veya kasım ayının ilk haftası gibi çıkacağı belirtiliyor. Rapor çıkış tarihi konusunda eski bir raporla çelişkili. Daha öncesinde tedarik zinciri kaynakları tarafından iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPhone 6c'nin 8 Eylül Salı günü tanıtılıp, 18 Eylül'de satışa çıkacağı iddia edilmişti. Sizin bu konudaki yorumlarınız nedir?




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6c'nin Görseli Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement