İphone 6s 40 Ülkede Satışa Çıktı, En Yüksek Fiyat Hangisinde? - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6s 40 Ülkede Satışa Çıktı, En Yüksek Fiyat Hangisinde?

İphone 6s 40 Ülkede Satışa Çıktı, En Yüksek Fiyat Hangisinde?

Apple'ın en gelişmiş iPhone modelleri iPhone 6s ve iPhone 6s Plus toplamda 40 ülkede satışa sunulmuş oldu.

09.10.2015 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Apple'ın en gelişmiş iPhone modelleri iPhone 6s ve iPhone 6s Plus bilindiği üzere ilk olarak 25 Eylül'de 12 ülkede satışa sunulmuştu. Bununla birlikte cihazların ülkemizde ise 1 6 Ekim'de satışa çıkacağı açıklanmıştı. Bugün ise iPhone 6s'lerin satış programında ikinci dalga başladı.


iPhone 6s'ler bugün itibariyle şu ülkelerde satışa sunuldu; Avusturya, Belçika, Bosna, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Yunanistan, Grönland, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Man Adası, Maldivler, Meksika, Monako, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre ve Tayvan.


Ayrıca cihazlar yarın da Bahreyn, Ürdün, Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde satışa çıkacak. iPone 6s'ler 16 Ekim'de ise Hindistan, Malezya ve Türkiye gibi ülkelerde satışa sunulacak.


Öte yandan iPhone 6s'in satışa sunulduğu ülkeler arasında en uygun fiyata ABD'de sahip olduğu görülüyor. Bunun yanında Rusya ve Hindistan gibi ülkelerde 16 GB iPhone 6s'in fiyatı 1000 dolara yaklaşıyor.


İşte iPhone 6s'lerin fiyatlarının en yüksek olduğu ülkeler;






Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6s 40 Ülkede Satışa Çıktı, En Yüksek Fiyat Hangisinde? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement