İphone 6s'in Prototipi Force Touch Özelliğini Onaylıyor! - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6s'in Prototipi Force Touch Özelliğini Onaylıyor!

İphone 6s\'in Prototipi Force Touch Özelliğini Onaylıyor!

Apple'ın yepyeni amiral gemisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

03.08.2015 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Bu senenin başında yayınlanan raporlarda Apple Watch'taki bazı teknolojilerin, yeni nesil iPhone'larda kullanılacağı söylenmişti. 7000 serisi alüminyum, ekran çözümü ve Force Touch raporlananlar arasında bulunuyor.


Özellikle Force Touch üstünde çok duruldu ve spekülasyonlar ortaya çıktı. Force Touch ekrana uygulanan gücü (Hafif veya daha bastırarak dokunma) algılıyor ve içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında ulaşmayı sağlıyor. İki gün önce yayınlanan rapora göre Force Touch özelliğine sahip paneller seri üretim bandına girmiş durumda.



Şimdi ise Micgadget.com tarafından yayınlanan iki tane sızıntı fotoğraf var. Sitenin iddia ettiğine göre bu görseller iPhone 6s'in prototipine ait. Cihaz 7.1 mm kalınlığında. iPhone 6'la karşılaştırıldığında (iPhone 6 6.9 mm kalınlığında) kalınlıkta biraz artış olmuş. Makalede bu artışın Force Touch kaynaklı olduğu vurgulanıyor. Zamanda geriye dönersek ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, Force Touch kaynaklı olarak kalınlığın artacağını öngörmüştü. Bununla birlikte kaynaklar artan kalınlıkla kameranın dışa çıkık olmayabileceğini de söylüyor. Siz ne dersiniz?





Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6s'in Prototipi Force Touch Özelliğini Onaylıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement