İphone 6s, İos 9.0.2 Den Sonra Bu Hatayla Boğuşuyor ! - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6s, İos 9.0.2 Den Sonra Bu Hatayla Boğuşuyor !

İphone 6s, İos 9.0.2 Den Sonra Bu Hatayla Boğuşuyor !

iPhone 6s'de kırmızı ekran hatası ortaya çıktı.

08.10.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iPhone 6s'de kırmızı ekran hatası ortaya çıktı. iOS 9.0.2 yüklü iPhone 6s'te meydana gelen kırmızı ekran hatasının detayları ve çözümü.

Apple'ın bir süre önce satışa sunmuş olduğu iPhone 6s modelleri, bu zamana kadar en çok ilgi gören iPhone modeli olarak tarihe geçmişti. iOS 9 yüklü olarak satışa sunulan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, Apple'ın yayınlamış olduğu son stabil güncelleme olan iOS 9.0.2 sürümüne yükseltilebiliyor. iOS 9.0.2 ile sistemde yaşanan stabilite sorunlarını çözen Apple'ın, bazı iPhone 6s sahiplerine zor anlar yaşattığı ortaya çıktı.

Mavi ekrandan sonra şimdi de kırmızı ekran hatası!

iPhone 5s ile başlayan mavi ekran hatası iPhone 6s'e renk değiştirerek sıçramış durumda. Çeşitli forumlarda ve Apple destek sayfasında iOS 9.0.2 yüklü iPhone 6 ve iPhone 6s modellerinin kırmızı ekran hatası verdiğinden şikayetçi olunuyor. iPhone 6 ve 6s'in bir anda donduğu ve telefonun hiç bir tepki vermediği, bir süre sonra da kırmızı ekran hatası verip kilitlendiği söyleniyor. Kullanıcılar kırmızı ekran sorununu; ana ekran tuşu ile güç tuşuna 10 saniye basarak çözdüklerini dile getiriyor.

OS 9'u stabil olarak kullanmak için temiz kurulum yapmak şimdilik kesin çözüm gibi görünüyor.

estleri devam eden iOS 9.1 sürümü ile yaşanan sorunların giderilmesi tahmin ediliyor. Ekim sonu veya Kasım başı gibi yayınlanacak olan iOS 9.1 güncellemesi bakalım sorunların üstesinden gelebilecek mi?

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Teknoloji İphone 6s, İos 9.0.2 Den Sonra Bu Hatayla Boğuşuyor ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement