İphone 6s Plus'un Ekran Görselleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6s Plus'un Ekran Görselleri Ortaya Çıktı

İphone 6s Plus\'un Ekran Görselleri Ortaya Çıktı

Yeni nesil iPhone'a ait olduğu iddia edilen görsellere yakından bakalım.

01.09.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

iPhone 6s ve 6s Plus'ın resmiyete kavuşmasına az süre kaldı. Birçok soru etkinlikle birlikte cevaplanacak, ama buna rağmen sızıntıların hızı iyice arttı. Geçtiğimiz günlerde 6s'in ekran paneline ait bazı fotoğraflar sızmıştı. Bu sefer de beyaz renkli iPhone 6s Plus'ın ekranına ait fotoğraflar internette düştü. Kaynak ise Tayvanlı web sitesi Apple Club.


Kaynak eski dedikodularda da geçen Force Touch özelliğini bir kere daha onaylıyor. iPhone 6s'in ekran panelinde gizemli bir çip vardı. 6s Plus'ın panelinde de bu çip gözüküyor. Muhtemelen bu çip Force Touch özelliğinden sorumlu parça.


iPhone 6s'in gizemli çipe sahip ekran paneli sızdı


Sızıntılara bakarsak iPhone 6s ve 6s Plus tasarım yönünden 6 serisinden farklı değil. Zaten geleneksel olarak S serisi tasarım olarak değil, özellik bakımından değişiklikler içeriyor. 6s ve 6s Plus'ın Force Touch dışında başka dikkat çekici özellikleri olabilir. Daha önce yayınlanan bir raporda yeni sensörlerin iPhone 6 ve 6s arasında fark yapacağından söz edilmişti. Sizin yeni iPhone'lardan beklentileriniz nedir? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.





Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6s Plus'un Ekran Görselleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement