İphone 6s'te Apple Watch'un Bir Özelliği Daha Yer Alıyor - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6s'te Apple Watch'un Bir Özelliği Daha Yer Alıyor

İphone 6s\'te Apple Watch\'un Bir Özelliği Daha Yer Alıyor

Gün geçtikçe yeni iPhone'lar üstündeki gizem perdesi biraz daha aralanıyor.

28.08.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Yaklaşmakta olan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'la alakalı bilgiler gelmeye devam ediyor. 9to5Mac sitesine konuşan kaynaklara göre yeni iPhone'larda kilit ekranı için geliştirilmiş, animasyonlu duvar kağıdı koleksiyonu olacak. Bu duvar kağıtları Apple Watch'ta gözüken hareketli duvar kağıtlarına benziyor. Biraz daha konuyu açarsam, her hareket dinamik olarak değişecek ve kullanıcı telefonu her uyandırdığında animasyon farklı olacak.


iOS 9 beta 5 ile birlikte neler değişti?


Yeni temalar renkli duman bulutlarından, gölette yüzen Japon Koi balığına kadar değişecek. Zaten bu yenilikler iOS 9 betasında kendini gösterdi. 5. betada yeni duvar kağıtları eklendi ve bazı eski duvar kağıtları kaldırıldı. iPhone 6s Plus'ın sızan kutu görselinde de sanki Japon Koi balığı gözüküyor. Bu sızıntı kaynakların belirttiği yeni temaların kanıtlarından biri.



Apple, iOS 7'de dinamik duvar kağıtlarını tanıttı. Fakat şarjdan fazla yer diye iOS 7'deki duvar kağıtlarını kullanan tüketicilerin sayısı azdı. Sonuç olarak Cupertino'lu şirket iPhone 6s ve 6s Plus'ta daha derinlemesine detaylar içeren duvar kağıtlarına yer verecek. En azından şimdi elimizdeki kanıtlar ve kaynakların söyledikleri bu şekilde. Sizin bu konudaki yorumunuz nedir?



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6s'te Apple Watch'un Bir Özelliği Daha Yer Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement