iPhone 7 aksesuar piyasasını hareketlendirdi - Son Dakika
Güncel

iPhone 7 aksesuar piyasasını hareketlendirdi

İtalya'nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS'in iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için özel olarak geliştirdiği ekran koruyucular ve kılıflar Türkiye'de satışa sunuldu.

01.11.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de resmi olarak satışa sunulan iPhone 7, aksesuar piyasasını da hareketlendirdi. Yeni telefonunun ekranını çizilmelere ve darbelere karşı korurken, moda renklerle tarzını yansıtmak isteyenler ekran koruyuculara ve ekstra ince kılıflara büyük ilgi gösteriyor.

MFi lisansına bakılmalı

Türkiye'de en çok satılan mobil cihaz aksesuarlarında ilk iki sırada ekran koruyucu ve kılıfların yer aldığını belirten Aksoy Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aksoy, "Akıllı cihazlar için yeni bir aksesuar satın alma aralığı 2 aya kadar düşmüş durumda. Kişi başına düşen aksesuar harcaması ise 100-150 TL civarında. Apple ürünleri için aksesuar satın alacaklara mutlaka MFi (Made for iPod/iPhone/iPad) lisansına bakmalarını tavsiye ediyoruz. Apple'ın aksesuar üreticileri için geliştirdiği bu lisans, ürünlerin belirlenen standartlara uygun olduğunu gösteriyor" dedi.

Ülkemizde Aksoy Bilişim güvencesi ile satışa sunulan, İtalya'nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS imzasını taşıyan iPhone 7 aksesuarları, üstün kaliteleri ile kullanıcıların tüm beklentilerini karşılıyor. SBS'in iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için özel olarak geliştirdiği ürünler arasında, daha güvenli ve konforlu bir kullanım sağlayan ekran koruyucular ve onlarca renk seçeneğine sahip kılıflar bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel iPhone 7 aksesuar piyasasını hareketlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.


Advertisement