İphone 7'de Ekran Çözünürlüğü Artabilir - Son Dakika
Teknoloji

İphone 7'de Ekran Çözünürlüğü Artabilir

İphone 7\'de Ekran Çözünürlüğü Artabilir

Eski bir iddialar yeniden gündeme geliyor.

28.07.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Apple, iPhone 6 ve 6 Plus'la birlikte ekranı büyüttü ve çözünürlüğü arttırdı. iPhone 6s'te Force Touch dışında ekran konusunda başka bir değişiklik beklenmiyor. Zaten Apple S serisinde donanımsal geliştirmeler yapar, tasarım ve ekran gibi diğer konulardaki köklü değişikliği ise ana seride gerçekleştirir. Bu açıdan iPhone 7'nin rolü büyük.


Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir raporda Apple'ın geleneksel cam panel (G/G) dönüş yapabileceği iddia edilmişti. Rapora göre hücre içi panel teknolojisinin darboğaza sebep olduğu yazılmıştı. İsimsiz sanayi kaynaklarından gelen benzer bir iddia var. Kaynaklar Apple'ın iPhone 7'de yüksek ihtimalle panel teknolojisini değiştireceğini ve bununla birlikte çözünürlüğü arttıracağını düşünüyor. Kaynaklar Apple'ın iPhone'a olan talepten memnun olduğunu, ancak ekranda yapacağı çözünürlük değişikliği ile daha fazla tüketiciye ulaşacağını belirtiyor.


Yeni raporda bunlar dışında başka bir detay yok. Fakat Apple'ın panel değişikliği konusu birkaç kere gündeme gelmişti. Hatta sadece iPhone'lar değil iPad'ler için de farklı çözümler düşünülüyordu. Bu yüzden Cupertino'lu şirket eğer herhangi bir değişiklik yaparsa da sürpriz olmayacak.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 7'de Ekran Çözünürlüğü Artabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement