İpsala Anadolu Lisesi İkinci Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

İpsala Anadolu Lisesi İkinci Mezunlarını Verdi

Edirne İpsala Anadolu Lisesi ikinci mezunlarını verdi.

10.06.2011 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne İpsala Anadolu Lisesi ikinci mezunlarını verdi.

İpsala Kapalı Spor Salonunda yapılan mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Salih Mehmet Engin, Keşan'a atandığı için kurucu müdürlüğünü yaptığı İpsala Anadolu Lisesi'ndeki son töreni olduğunu söyledi.

İpsala'da görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu ve engin tecrübeler kazandığını ifade eden Engin, şöyle devam etti:

"Hiç unutmayın, dürüst, çalışkan üretken insan, bir değerdir. Kendinize, arkadaşlarınıza, ailenize inanın, güvenin. Gelecekten korkmayın, zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin. Biliyorsunuz iyi ve başarılı bir insan olmak ayrıcalıktır ve çaba ister, bunun için uğraşın. Göreceksiniz uzun dönemde kazanan hep siz olacaksınız.

Ulu önder Atatürk'ün gösterdiği akla ve bilime dayalı çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar ümidiyle, hepinize, geleceğine umutla bakan bir toplumun insanlarıyla, dayanışma içinde geçireceğiniz bir yaşam diliyorum. "

Okul birincisi Elif Esra Ceyhan ise "Bugün bir gerçek var ki, o da bizim birer mezun olarak hayatımızın çok kısa bir evresini daha bitirmiş olmamızdır. 4 yıl süren birlikteliğimiz sona eriyor. Pek çok şey bitse bile burada yaşadığımız günlerin hatırası asla bitmeyecektir" dedi.

Konuşmaların ardından mezunlara mezuniyet belgeleri verilirken, okul birincisi tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı, Türk Bayrağı ve flama devir teslimi yapıldı.

25 öğrencinin mezun olduğu törende, öğrenciler mezuniyetlerini keplerini havaya atarak kutladı. Törene İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Erdem, belde belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

(AL-RC- - EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İpsala Anadolu Lisesi İkinci Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement