İpsala Belediye Başkanı Kerman Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İpsala Belediye Başkanı Kerman Açıklaması

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, bir yıllık hizmetlerini anlattı.

02.04.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, bir yıllık hizmetlerini anlattı.

Kerman, belediyenin encümen toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, göreve geldikleri günden bu yana birçok proje gerçekleştireceklerini belirtti.

AK Parti belediyeciliğini İpsala'ya getirdikleri günden bu yana önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Kerman, şöyle konuştu:

"Yaptığımız işlerin en önemlilerinden biri, ilçemizin çöplüğü olarak kullanılan alanı, bataklığı kurutup fuar alanına dönüştürdük. Fuarımızı da gerçekleştirdik. İlçemizin en önemli eksiklerinden biri olan kanalizasyon çalışmalarımızın yüzde 95'ini bitirdik. Ayrıca içme suyu ihalesini yaptırdık. Kanalizasyon çalışmaları bitmeden içme suyu çalışmalarımızı da tamamlayacağız ve 2 bin tonluk depo yapacağız. Yine altyapı çalışmaları ile birlikte Kaymakamımız Eyyup Özdemir ve halkımızın desteği ile doğalgazın ilçemize kazandırılması yönünde başarılı bir çalışma yaparak bizden istenen 750 aboneden daha fazlasını temin ettik."

Kerman, hükümet ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun desteğiyle ilçede 30 yataklı devlet hastanesinin temelinin atıldığını, meslek yüksekokulunda okuyan öğrenciler için yapılan 300 kişilik yurdun inşaatının da sürdüğünü dile getirdi.

İpsala spor'a sahip çıkarak spor salonu ve stat çalışmaları yaptıklarını, bakıma muhtaç vatandaşlara evde bakım hizmeti verilmesini sağladıklarını aktaran Kerman, şöyle devam etti:

"İpsala'nın Dörtyol mevkisinde 34 bin 500 metrekarelik eski Petrol Ofisi arsasını 2 milyon 850 bin liraya ihale ile belediyemize kazandırdık ve önümüzdeki günlerde buraya yatırım yapılması konusunda halkımızın görüşleri doğrultusunda çalışmalar yapacağız. Ayrıca önümüzdeki günlerde planladığımız bir proje ile taksi durağının olduğu yerde pazaryeri girişinde çizimini gerçekleştirdiğimiz altına otoparkı, iş merkezleri, düğün salonu, belediye hizmet binası ve otelin olacağı bir tesis yapacağız."

Kerman,  TOKİ'nin 2. etap başvurularını almaya başladıklarını ve yapımına kısa sürede başlanacağını ifade etti.

Birçok araç alarak araç parklarını geliştirdiklerini aktaran Kerman, 10 Nisan'da yapacakları halk gününde de icraatlarını ve bundan sonra yapacaklarını anlatacaklarını belirtti.

Kerman, dört yıl içinde ilçeye daha birçok hizmet yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İpsala Belediye Başkanı Kerman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement