İpsala Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

İpsala Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci

İpsala Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci

Rektör Prof. Dr. Yörük: "İpsala Meslek Yüksekokulu, çağdaş eğitimlerde gereksinim duyulan donanımıyla, Türkiye'nin en güzel yüksekokullarından biridir"

29.05.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulunda, 2013-2014 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, törende, İpsala'da okuyan öğrencilerin çok şanslı olduğunu söyledi. Okulda, birçok mühendislik fakültesinde olmayan imkanların bulunduğunu belirten Yörük, şöyle konuştu:

"İpsala Meslek Yüksekokulu, çağdaş eğitimlerde gereksinim duyulan donanımıyla, Türkiye'nin en  güzel yüksekokullarından biridir. Okulumuzla ve yöneticileriyle gurur duyuyoruz. Tabii ki bu başarıda birlikteliğin önemi de büyük. Kaymakamlığın ve belediyenin de bu başarıda payı vardır."

Yörük, öğrencilerden de üniversite ile gönül bağlarını koparmamalarını istedi, öğrencileri ve velilerini kutladı.

İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda ise okulun 10. mezunlarını verdiğini ve bu seneki mezunlarla toplam bin 500 öğrenci mezun ettiklerini aktardı.

Şu anda toplam 950 öğrenciye eğitim verdiklerini, önümüzdeki yıllarda tüm bölümlerin dolmasıyla bin 200 öğrenciye eğitim vermeyi hedeflediklerini dile getiren Arda, şöyle devam etti:

"18 kadrolu öğretim elemanımız bulunuyor. Geçtiğimiz yıl okulumuza, Trakya Kalkınma Ajansı destekli proje ile 300 bin liralık mekatronik laboratuvarı kuruldu. Ayrıca önümüzdeki günlerde, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt yapımına başlayacak. Tüm mezun olan öğrencileri tebrik ediyor, ülkemizin aydınlık yarınları için çalışmalarını bekliyorum."

Törende konuşmaların ardından, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri verildi. Daha sonra mezun olan 200 öğrenci keplerini fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Programa İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı Mehmet Kerman, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve öğrenci velileri katıldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İpsala Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement