Irak Sınırında Havuz Keyfi - Son Dakika
Yaşam

Irak Sınırında Havuz Keyfi

Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde vatandaşlar, dağ yamacına kurulan yarı olimpik havuzda serinlemenin keyfini yaşıyor.

31.08.2016 13:21  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurca'da işletmecilik yapan Serhat Parlak, Narlı köyündeki dağ yamacına içerisinde kafeterya, dinlenme alanları ve yarı olimpik havuzun da bulunduğu tesis kurdu.

Hakkari'nin Şemdinli ve Yüksekova ilçelerindeki vatandaşların da ilgi gösterdiği tesiste sıcak havalarda havuzda serinlemek isteyenler ağırlanıyor. Haftanın 7 günü saat 20.00'ye kadar açık olan tesiste çocuklar için de havuz bulunuyor.


"VATANDAŞLARIN İLGİSİ BÜYÜK"

İşletme sahibi Parlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıl önce kurdukları tesise vatandaşların ilgi gösterdiğini söyledi.


Çukurca ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların havuzda serinlediğini anlatan Parlak, misafirlerine en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade etti.


Havuzu ziyaret eden vatandaşlardan Emrah Demir, bölgede böyle bir tesisin bulunmasının sevindirici olduğunu dile getirdi.


"BÖLGEDE BU TÜR İŞLETMELER ARTSIN"

Demir, "İlçeye 4 kilometre uzaklıktan gelerek havuzda serinliyoruz. Bölgede bu tür işletmelerin artmasını istiyoruz." dedi.


Irak Sınırında Havuz Keyfi
Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Irak Sınırında Havuz Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement