Irak Sınırındaki Çocukların Eğlencesi Antalya Sahillerini Aratmıyor - Son Dakika
Güncel

Irak Sınırındaki Çocukların Eğlencesi Antalya Sahillerini Aratmıyor

Irak Sınırındaki Çocukların Eğlencesi Antalya Sahillerini Aratmıyor

Irak sınırının sıfır noktasında yaşayan çocuklar yaz tatilinde güneşli havayı fırsat bilerek Habur Çayı'nda yüzerek vakit geçiriyor.

14.06.2016 17:04  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beytüşşebap'ta yaşayan çocuklar sıcak yaz günlerinde toplanarak akşam vakitlerine kadar Habur Çayı'nda hem serinliyor, hem eğleniyor.

KAR SUYU SERİNLETİYOR

Yüksek dağlarda eriyen karın soğuk sularında yüzen çocuklar Antalya'da yüzen vatandaşlardan esinlenerek sıcak havada Habur Çayı'nda serinlediklerini söyledi.

<a class='keyword-sd' href='/irak/' title='Irak'>Irak</a> Sınırındaki Çocukların Eğlencesi Antalya Sahillerini Aratmıyor

KUMDA GÜNEŞLENİYORLAR

Çayın en şiddetli akan yerlerinde yüzen çocuklar buradan metrelerce yol aldıktan sonra sıcak kumda güneşlenip bir süre sonra yeniden suya giriyor.

Irak Sınırındaki Çocukların Eğlencesi Antalya Sahillerini Aratmıyor

"KEŞKE ANTALYA'YI GÖREBİLSEYDİK"

Yüzen çocuklardan Casım Gökçe ve Barış Akkoş, "Karnelerin dağıtılmasına sayılı günler kala güzel havayı fırsat bilerek arkadaşlarımızla buraya gelip yüzüyoruz. Tehlikeli ama çok sıcak Antalya'da yüzen çocukları gördükçe orada olmamanın üzüntüsünü bir nebze bile olsa atmak için bu derede yüzüyoruz. Çok mutluyuz, keşke Antalya sahillerini görme imkanımız olsaydı Habur Çayı'nda yüzmek ayrı bir zevk ama oralarda güzel olsa gerek yaz tatili boyunca bu derede yüzmenin keyfini çıkaracağız" diye konuştu.

Irak Sınırındaki Çocukların Eğlencesi Antalya Sahillerini Aratmıyor

TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARIYORLAR

Soğuk kar sularında yüzerek tatilin keyfini çıkaran çocuklar kumlar içinde oyun oynamayı da ihmal etmiyor. Gün boyu Habur Çayı'nda yüzen çocuklar akşam vakitlerinde evlerinin yolunu tutuyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Irak Sınırındaki Çocukların Eğlencesi Antalya Sahillerini Aratmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement