Irak'ta Bombalı Saldırı: 4 Asker Öldü, 12 Asker Yaralandı - Son Dakika
Dünya

Irak'ta Bombalı Saldırı: 4 Asker Öldü, 12 Asker Yaralandı

Irak\'ta Bombalı Saldırı: 4 Asker Öldü, 12 Asker Yaralandı

Bağdat'ta meydana gelen bombalı canlı bomba saldırısında 4 asker hayatını kaybederken 12 askerin ise yaralandığı açıklandı.

20.06.2016 11:40  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bir askeri kışlanın girişinde düzenlenen intihar saldırısında 4 askerin öldüğü, 12 askerin yaralandığı bildirildi.

"İNTİHAR EYLEMCİSİ ÜZERİNDEKİ BOMBAYI PATLATTI"

AA muhabirine konuşan Irak ordusunda görevli yüzbaşı Hasan en-Nevfel, Bağdat'ın kuzeyinde Irak ordusuna bağlı Taci askeri kışlası girişinde bir intihar eylemcisinin üzerindeki bombayı infilak ettirmesi sonucu 4 askerin öldüğünü, 12 askerin de yaralandığını belirtti.

"ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTABİLİR"

Patlamanın oldukça şiddetli olduğunu kaydeden Iraklı subay, ölü ve yaralı sayısının artabileceğini aktardı.

Saldırının sorumluluğunu ise henüz üstlenen olmadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Irak'ta Bombalı Saldırı: 4 Asker Öldü, 12 Asker Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor
    13:04 İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor

    İngiltere'de hükümet, yeni neslin sigaraya erişimini yasaklayacak bir tasarıyı parlamentoya sunuyor. 1 Ocak 2009'dan sonra doğanlara sigara satışının yasaklanması planlanıyor. Ancak yasa, iktidardaki Muhafazakar Parti içinde tartışmalara neden oluyor. Yasanın ana muhalefetteki İşçi Partisi ve Liberal Demokrat Parti vekillerinin oylarıyla geçmesi bekleniyor. Yasa, sigara ürünlerinin satışını yasaklamayı içeriyor ve elektronik sigaraları da daha az cazip hale getirmeyi amaçlıyor. Yapılan araştırmalar, 18 yaşın altındaki çocukların elektronik sigara deneme oranının yasak olmasına rağmen yüksek olduğunu gösteriyor. Yasağın bu sene sonuna doğru yasalaşması bekleniyor.

  • BBC Türkçe, Kahramanmaraş depreminin yıkımını belgeledi
    13:04 BBC Türkçe, Kahramanmaraş depreminin yıkımını belgeledi

    BBC Türkçe ekibi, Kahramanmaraş'ta depremden sonra yaptıkları araştırmalarla Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin belgesel ödülünü kazandı. Ekip, kentteki yıkımı detaylı bir şekilde inceleyerek kamu otoriteleri ve üniversitelerin raporlarını inceledi.

  • Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı
    12:59 Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan bölgede kaçak kazı yapan 3 kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslarla birlikte çeşitli kazı malzemeleri ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ancak serbest bırakıldı.

  • Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    12:39 Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binasında çıkan yangın sonucunda binanın simge kulesi yıkıldı. Yangın sırasında binadaki tarihi tabloları kurtarmaya çalışan insanlar, yangının Notre-Dame Katedrali yangınına benzediğini ifade etti.


Advertisement