Eski Silopi Belediye Başkan Vekili: PKK Bizi Gözaltına Aldı - Son Dakika
Güncel

Eski Silopi Belediye Başkan Vekili: PKK Bizi Gözaltına Aldı

1 yıl aradan sonra Türkiye'ye dönen, eski Belediye Başkan Vekili Yıldırım, ''Irak'ta PKK tarafından gözaltına alındığı'nı söyledi.

13.04.2014 20:41  Güncelleme: 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Silopi Belediye Başkan Vekili Hüsnü Yıldırım, Irak'ta  PKK tarafından gözaltına alındıklarını belirterek, bir yıl boyunca bilmedikleri bir yerde tutulduklarını söyledi.  

"1 YIL ARADAN SONRA ÜLKEME DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM"

Habur Kara Hudut Kapısı Emniyet Amirliğinde ifade vermesinin ardından gazetecilere açıklama yapan Hüsnü Yıldırım, bir yıl aradan sonra ülkesine döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Temaslarda bulunmak üzere 19 Nisan 2013'te geçtiği Irak'ta PKK mensuplarınca kaçırılıp bilmedikleri bir yere götürdüklerini kaydeden Yıldırım, şunları anlattı:



"BİZİ BİLMEDİĞİMİZ BİR YERE GÖTÜRDÜLER"

"Irak'ta PKK tarafından gözaltına alındık. Bizi bilmediğimiz bir yere götürdüler, bir yıl boyunca orada tutulduk. Orada bize çok iyi davrandılar. Yalnız buradaki parti yöneticilerin yanlış beyan vermesi nedeniyle orada bizi gözaltına aldıklarını öğrendik fakat daha sonra onlar da suçsuz olduğumuzu anladılar ve serbest bıraktılar." 

SELAHATTİN ATIZ, SİLOPİ ADLİYESİ'NDE İFADE VERDİ

Selahattin Atız ise haksız şekilde gözaltına alındıklarını söyledi. Yıldırım, daha sonra başka bir dava nedeniyle Silopi Adliyesinde ifade verdi.  PKK terör örgütü üyelerince geçen yıl Irak'ta yardımcısı Selahattin Atız ve Belediye Meclis Üyesi Ayhan Tanış ile kaçırıldığı öne sürülen eski Silopi Belediye Başkan Vekili Hüsnü Yıldırım, Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye girmişti. 
 


 

Eski Silopi Belediye Başkan Vekili: PKK Bizi Gözaltına Aldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Silopi Belediye Başkan Vekili: PKK Bizi Gözaltına Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • nejat: O kus beyniyle aklisira teror orgutune mesruiyet kazandirip sempati saglayacak.tipe bakin hic bir yil alikonmusa benziyormu.oraya kimbilir ne isler cevirmeye gitti. 20 5 Yanıtla
  • 2016: yakalanma kararı çıkan bu şahıs af çıkmasından dolayı türkiye ye dönüş yapmıştır kesin nasıl olsa serbest kalacak hain 17 8 Yanıtla
  • atakan: ADAM AÇIKTAN ÖRGÜTE KATILDIM EYLEMLERE KATILDIM DEMEYECEK YA.KİM BİLİR KAÇ EYLEME KATILDI ADİ HERİF,KAÇ KİŞİNİN CANINI YAKTI...ÖRGÜT KAÇIRMIŞ,BİZDE YEDİK YA ALLAH AŞKINA HALA BOYLE ŞEYLERE İNANAN VARMI? 14 9 Yanıtla
  • ALİ: Hiç inandırıcı değil. 10 4 Yanıtla
  • atakan: BİZİ PKK GÖZALTINA ALDI DİYOR AMA KARŞILAYANLAR PKKLI EE BU İŞ NASIL OLUYOR 6 2 Yanıtla
  • akp: bunlar reklam kokan hareketler 4 2 Yanıtla
  • Murat Kara: Göz altı değil o ağırlama misafir etme kimseyi kandırmayın 4 1 Yanıtla

Advertisement