Irak'ta Yol Kenarına Atılmış 70 Tane Ceset Bulundu - Son Dakika
Güncel

Irak'ta Yol Kenarına Atılmış 70 Tane Ceset Bulundu

Irak\'ta Yol Kenarına Atılmış 70 Tane Ceset Bulundu

Irak'ın Babil vilayetinde başı ve karnından vurulan elleri bağlı olarak öldürülen 70 kişinin cesedi yol kenarında bulundu.

09.07.2014 17:52  Güncelleme: 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ın Babil vilayetinde yol kenarına atılmış 70 cesedin bulunduğu bildirildi.

BAŞ VE KARINDAN VURULMUŞLAR

Aşiret kaynaklarından alınan bilgiye göre, başı ve karnından vurulan elleri bağlı 70 kişinin cesedi, bölgenin batısındaki bir yol kenarında bulundu.

RESMİ MAKAMLARDAN AÇIKLAMA YOK

Cesetlerin El-Halle bölgesindeki Akreb Hapishanesi'ndeki Sünni tutuklulara ait olduğu ileri sürüldü. Irak makamlarından olaya ilişkin açıklama yapılmadı.

1 MİLYON SİVİL GÖÇ ETMEK ZORUNDA KALMIŞTI

Bir süredir çatışmaların ve otorite boşluğunun yaşandığı ülkede, Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) başını çektiği silahlı gruplar, Musul, Tikrit, Bakuba ve Telafer kentlerinin yanı sıra Enbar'ın El-Kaim, Rave, Aneh, Ratbe ve Hadise ilçelerini ele geçirmiş, çatışmalar yüzünden yaklaşık 1 milyon sivil göç etmek zorunda kalmıştı. Ülkenin çeşitli yerlerinde IŞİD ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar sürerken, Irak ordusu, IŞİD'in başını çektiği silahlı grupların kontrolündeki bölgelere hava saldırıları düzenliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak'ta Yol Kenarına Atılmış 70 Tane Ceset Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ALLAHIM: ALLAHIM IRAK HALKINA SEN YARDIM ET. 23 1 Yanıtla
  • AHMAK: ALLAH AHMAKLARIN BELASINI VERECEK,ÖZELLİKLE TOPU HÜKÜMETİMİZE ATAN BEYİNSİZLERE 2 14 Yanıtla
    can: allah ahmakların belasını versin tabikide sen işide silah verenin senin hükümetin olduğunu bilerek böyle yorum yazdığına göre ahmağın önde gidenisin 0 0
  • seyh usame: Hamd, Rahman ve Rahim olan Allah’a Mahsustur. Salat ve selam O’nun (s.a.s), ailesinin ve ashabının üzerine olsun.Geçen aylarda mübarek Beraat gecesine günler kala kendisine çok yakın olduğum mübarek veli bir kul, Allah için bir şeyler yapmak istiyorsan son dört Beraat gecesi içinde tövbe etmen gerekiyor dedi.O günden sonra “Neden dört Beraat gecesi içinde?” diye düşünmeye başladım. Bir zamanlar kendisi ilerde Nuh’un gemisinin yeri tespit olduktan sonra altından bazı emanetlerin çıkarılacağını ve büyük şehirlerin yerle bir olacağını söylemişti. 1 6 Yanıtla
  • Şehmus: o şerefsiz ışid cellatları yapmıştır bunu. 4 0 Yanıtla

Advertisement